Bursaće nakit i čeljade ruskog revolucionara: Kad duga donese sudar dva muzička titana (FOTP)
Foto: preentscreen, facebook

đuskanje do jutra

Bursaće nakit i čeljade ruskog revolucionara: Kad duga donese sudar dva muzička titana (FOTP)

Rainbow party vas poziva da uoči Prajd šetnje, u subotu 17.9. širite pozitivnu energiju sa nama pod otvorenim nebom u bašti KPTM-a.
Objavljeno:

Klub KPTM u saradnji sa organizacijom Rainbow party vas poziva da ove subote 17 septembra od 23 časa širite pozitivnu energiju sa Vanjom Bursać i Markizom De Sadom pod otvorenim nebom u bašti KPTM-a.

Ove večeri specijalno za vas naoružale su se dve divne dive Markiza De Sada i Vanja Bursać koje se specijalno za ovaj party uveliko energično pripremaju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Markiza De Sada je fatalna zavodnica kojoj je teško odoleti! Ona je vanbračno čeljade ruskog revolucionara i nemačke aristokratinje. Priča se da je u naletu strasti ubila ljubavnika i od tada luta gradovima Evrope u potrazi za zabavom. Sumnjivog morala, nezasitih seksualnih apetita, nepobediva je u obaranju ruke, vešta sa mačem i prva u ispijanju cele boce absenta. Obavljena velom misterije, besprekornog stila, pažljivo bira svoje društvo i nikuda ne ide bez vozača.

foto: preentscreen, facebook

Napomenimo da je Markiza u Studiu 54 bila počasni gost. Iako je u njemu uglavnom partijala i hipnotisala ostale posetioce svojom pojavom, Markiza je više puta i nastupala kao DJ u Studiu 54, a posetiocima bašte KPTM-a će u subotu 17.9. predstaviti čarne disko hitove uz koje su svojevremeno đuskale Divine i Grace Jones na njenim njujorškim žurkama.

A druga diva..

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.