BAJAGA PRIMIO VAKCINU: Odmah je dao izjavu
Foto: Damir Dervišagić

FAJZER VAKCINA

BAJAGA PRIMIO VAKCINU: Odmah je dao izjavu

U Jugoslovenskom dramskom pozorištu danas je organizovana grupna imunizacija protiv koronavirusa dramskih umetnika Fajzer vakcinom

Objavljeno:

Radim nešto za pozorište Boško Buha, tako da sam se pridružio glumcima u vakcinaciji danas. Sve vakcine su bezbedne, tako da nemam nikakvu sumnju što se tiče 'Fajzerove' vakcine", rekao je za Nova.rs Momčilo Bajagić Bajaga, koji se danas vakcinisao s dramskim umetnicima.

U Jugoslovenskom dramskom pozorištu danas je organizovana grupna imunizacija protiv koronavirusa dramskih umetnika “Fajzer” vakcinom. Među onima koji su danas primili vakcinu bili su glumci Voja Brajović, Branislav Trifunović, Dragan Mićanović, Branko Cvejić, Feđa Stojanović, Zinaida Didakin, Ljubinka Klarić, ali i roker Momčilo Bajagić Bajaga, koji se zbog angažmana u pozorištu Boško Buha pridružio glumcima.

Odlučila sam se na vakcinišem zbog zdravlja. U ponudi su ‘Fajzer’ vakcine, tako da ću primiti nju. Ljude koji se dvoume da li da prime vakcinu neću savetovati. Sami neka odluče”, rekla je glumica Zinaida Didakin za Nova.rs pre vakcinacije.

“Nisam se posavetovala ni sa kim oko vakcina, jer smatram da su sve bezbedne. Vakcinišem se zbog zdravlja. Zamislite da se ljudi nisu vakcinisali kada je bila epidemija variole vere, pa mi onda danas ne bismo bili rođeni. Vakcine su spasile svet”, rekla nam je glumica Ljubinka Klarić pre vakcinacije.

Osećam se isto kao i pre nego što sam došao. Jedino su me upozorilj da ne mogu da pijem alkohol čitav jedan dan. Mada ja i ne pijem, tako da mi to neće teško pasti. Svi oni koji se dvoume slobodno neka se vakcinišu. Odlučio sam se za vakcinu da bih zaštitio pre svega druge, a onda i sebe”, rekao je glumac Feđa Stojanović za Nova.rs neposredno posle vakcinacije.

Osećam se dobro posle vakcinacije. Rekli su mi da se pazim narednih nekoliko dana i da povedem računa. Svejedno mi je koju vakcinu sam primio”, kratko je izjavio za Nova.rs glumac Voja Brajović posle imunizacije.

Bonus video:

(Espreso/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.