BAHATI HOLIVUDSKI GLUMAC I MLADA ZVEZDA U USPONU SNIMILI VIDEO PREPUN SE*SA: Reakcija njene MAJKE je NEOBIČNA
Margaret Kvali (26), koja glumi u Tarantinovom filmu 'Bilo jednom u... Hollywoodu', i Reini kćerke su slavne holivudske glumice, Foto: Printscreen

hit priča!

BAHATI HOLIVUDSKI GLUMAC I MLADA ZVEZDA U USPONU SNIMILI VIDEO PREPUN SE*SA: Reakcija njene MAJKE je NEOBIČNA

Reini je na Instagramu napisala da je video prožet ljubavlju

Objavljeno: 16:23h

Dvoje mladih holivudskih glumaca Šaja Lebef i Margaret Kvali snimili su zajedno muzički video spot za pjesmu "Love Me Like You Hate Me" u izvođenju njene sestre Reini Kvali (30), koja nastupa pod umetničkm imenom Rainsford.

Video traje devet minuta i opisuje lepe i ružne trenutke jedne ljubavne veze, a sadrži i scene seksa koje su raspoređene tokom devetominutnog videa. Koreografiju za glazbeni spot potpisuje JA Collective, a video prikazuje ljubavni odnos iz dve različite perspektive istovremeno.

*wind machine whirling in the background*

A post shared by Rainsford (@rainsford) on

Margaret Kvali (26), koja glumi u Tarantinovom filmu 'Bilo jednom u... Hollywoodu', i Reini kćerke su slavne holivudske glumice Endi Mekdauel.

Reini je na Instagramu napisala da je video prožet ljubavlju, bolom, nežnošću, besom i stvarnim delovima njenog srca. Video je pohvalila i njena majka Endi.

- Najlepše čestitke svima koji su učestvovali. Zadivljujuće, napisala je na Instagramu.

Shia LaBeouf je zločesti dečko Hollywooda, iznimno talentirani 34-godišnji glumac, koji je karijeru započeo još u tinejdžerskim godinama, a proslavio se ulogama u filmovima Disturbia i Transformers.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.