NA SLAVU SAM ČEKAO 15 GODINA, ALI NISAM HTEO DA SE VRATIM KUĆI I OPET RADIM STARI POSAO: OSKAROVAC OTVORIO DUŠU
U to sam vreme još uvek radio Hitnu pomoć i uvek je teško iz serije preći na film, Foto: Printscreen

životna priča

NA SLAVU SAM ČEKAO 15 GODINA, ALI NISAM HTEO DA SE VRATIM KUĆI I OPET RADIM STARI POSAO: OSKAROVAC OTVORIO DUŠU

Stiven je imao nekoliko svojih neuspeha, a ja sam nakon Batmena i Robina trebao nešto uspešno

Objavljeno:

Džordž Kluni je sada jedna od najvećih holivudskih zvezda, ali tvrdi da mu je film Batman & Robin iz 1997. gotovo uništio karijeru, jer su ljudi odbijali da posle rade s njim. 59-godišnji glumac takođe kaže da su ga iz filmske industrije gledali površno jer je godinama glumio u dramskoj seriji Hitna pomoć.

Stvari su se promenile tek nakon saradnje s rediteljem Stivenom Soderbergom u filmu Out Of Sight iz 1998.

foto: Printscreen

"Stiven je imao nekoliko svojih neuspeha, a ja sam nakon Batmena i Robina trebao nešto uspešno. Obojica smo na neki način bili pritisnuti uz zid. U to sam vreme još uvek radio Hitnu pomoć i uvek je teško iz serije preći na film", kazao je za The Sun.

foto: Printscreen

"Nakon Betmena i Robina shvatio sam da sam odgovoran za film, a ne samo za izvedbu. I kad sam pronašao taj film Out Of Sight , pozvao sam Stivena da ga režira. Stiven je đavolski režirao taj film i naparavio sam odličan posao s njim", kazao je.

foto: Printscreen

Džordž kaže da je bio zahvalan za bilo koji posao koji je pronašao. Odrastao je u Kentakiju, s tatom Nikom, TV voditeljem, i mamom Ninom, bivšom kraljicom lepote.

"Duvan sam rezao za tri dolara i 33 centa na sat. Jedno sam znao kad sam napustio Kentaki, a to je da nisam hteo biti rezač duvana. Dakle, sve mi je povrh toga bilo odlično. Bio sam glumac koji se borio 15 godina. Zahvalan sam bio za bilo koji posao koji sam dobio", pojasnio je i dodao kako je uz talent dosta važna i sreća.

Sada je Džordž reditelj, producent i scenarista. Ima četiri Zlatna globusa, dva Oskara i nagrađen je nagradom AFI za životno delo.

foto: AP/ Li Muzi

Takođe, proglašen je najseksepilnijim muškarcem na svetu pre nego što se 2014. oženio međunarodnom pravnicom za ljudska prava Amal Alamudin. Dobili su blizance Elu i Aleksandera.

Par živi na adresama između Los Anđelesa i svoje vile s 25 soba na jezeru Komo u Italiji, gde su ugostili prijatelje, među kojima su Bekamovi, Sindi Kraford, Stela Mekartni te Hari i Megan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.