Novi Sad postaje Rio: Dani Brazila od subote na Štrandu!
Foto: Promo

Rio na štrandu

Novi Sad postaje Rio: Dani Brazila od subote na Štrandu!

Međunarodni festival Dani Brazila, jedna od omiljenih novosadskih manifestacija, u specijalnom “For Friends” izdanju, biće održana od 12. do 14. avgusta, uz podršku Ambasade Brazila i Turističke organizacije Grada Novog Sada
Objavljeno: 17:46h

Centralni program biće realizovan u subotu, 13. avgusta od 20h na špicu Štranda, u plažnom baru Bekstejdž Bič. Brazilski ritmovi, nastupi muzičara, plesne samba grupe, kapuera performansi i još mnogo toga očekuje Novosađane koji Olimpijske igre u Riju prate na novosadskoj Kopakabani!

foto: Promo

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U subotu nas od 20h do ponoći očekuju najvatreniji brazilski ritmovi u okviru Samba Dance performansa, a ljubitelji borilačkih veština će moći da uživaju u atraktivnom Capoeira Show. Duh Karnevala u Riju doneće 80 Drums Carnival Samba, dok će se novosadskoj publici predstaviti i tršćanska perkusionistička atrakcija, Banda Berimbau! Za savršenu letnju karnevalsku atmosferu biće zadužen DJ Sorriso.

Dani Brazila - novosadski samba karneval je međunarodni festival koji već sedam godina za redom povezuje ljubitelje brazilske kulture, umetnosti i sporta iz celog sveta, a Novi Sad pretvara u karnevalsku prestonicu.

foto: Promo

U čast Olimpijskim igrama Dani Brazila su poklonili pesmu našim olimpijcima i svima koji navijaju za Srbiju.

Kuriozitet u stvaranju ove pesme pod nazivom „Samba do Rio Sérvio“ (Samba srpskog Rija).

Bekstejdž Bič je novi letnji bar na popularnom "špicu" novosadskog kupališta Štrand, koje od ovog leta nudi mesto za uživanje u hladovini pored Dunava, svakog dana od 9 ujutro do ponoći, a vikendom i duže u zavisnosti od programa. Pored najbolje muzičke selekcije, u okviru Bekstejdž Biča postavljen je i veliki LED ekran od 5x3 metra na kojem se svakodnevno prenose sve najvažnije utakmice i takmičenja naših sportista, ali i drugi važni sportski događaji iz Rija. Za sve ljubitelje dobre kafe, Bekstejdž Bič je pripremio ponudu visoko kvalitetnih espreso napitaka iz pržionice popularne Kafeterije.

foto: Promo

Osveženje stiže u vidu egzotičnih koktela, sveže ceđenih sokova i voćnih eliksira, a tu je i širok izbor svetlih, tamnih i pšeničnih piva.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.