KONCERT GRUPE NEGATIVE - Četvrtak 3.9. na Bitefart Summer Stage-u
Foto: Promo

najava koncerta

KONCERT GRUPE NEGATIVE - Četvrtak 3.9. na Bitefart Summer Stage-u

Događaj koji su mnogi dugo i strpljivo očekivali konačno će se desiti - koncert grupe Negative na beogradskom Bitefart Summer Stage-u.

Objavljeno: 09:23h

U četvrtak, 3. septembra u 22 časa na Bitefart Summer Stage-u imaćemo priliku da posmatramo koncert jednog popularnog i voljenog domaćeg rok benda - Negative.

Nakon povratničkog koncerta na BeerFestu prošle godine (i to na Beogradskom i Cetinjskom) pred oko 50 hiljada ljudi, Negative je nastupao u Sarajevu, Skoplju i Podgorici. 29.11. i 01.12. napravili su rođendanske koncerte u zimskom klubu Bitef Art Cafea.

Proslavili su dvadeset godina od izlaska prvog albuma, a samim time i 20 godina postojanja benda NEGATIVE. Koncerti su bili rasprodati i bilo je interesovanja za još minimum 2 koncerta, ali usled Ivaninog angažmana u šou programu TLZP, u kome je i pobedila u ovoj sezoni, a sa druge strane i nepostojanja slobodnih termina od strane kluba, dogovoreno je da se uradi još jedan blok koncerata na leto.

Ovaj koncert je bio zakazan za 09.07.2020. ali je odložen pomerimo zbog situacije sa pandemijom.

O novom materijalu koji je u nastanku basista benda Milen Zlatanović Zmolen kaže:

- Nažalost za vreme vanrednog stanja i korona virusa nismo mogli da budemo kolektivno aktivni, ali je pojedinačno svako iz benda pravio neki autorski doprinos. Nedavno smo zakupili jedan izuzetan studio u kompleksu Avala Film-a i planiramo tamo da počnemo da snimamo nove pesme.

O koncertnim (ne)aktivnostima, Zmolen sa rezignacijom dodaje:

- Mi smo od marta pa do danas otkazali dvadesetak koncerata. Kao i za sve muzičare i ljude koji su direktno ili blisko povezani sa industrijom zabave, ovo je veoma težak period i nadamo se da će se situacija uskoro vratiti u normalu.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.