Svi su MF! Šta šampion formule, Rade Rapido i najveća ruka Evrope mogu da urade Bvani? (FOTO)

čelično mudo

Svi su MF! Šta šampion formule, Rade Rapido i najveća ruka Evrope mogu da urade Bvani? (FOTO)

I to ne obične, već brdske formule! A sa njima je i jedan bodibilding prvak! Haos u najavi!
Objavljeno:

BG reper Bvana (iz Lagune) snimio je novi spot za numeru Svi su MF! To je 4. i poslednji singl koji je izašao pre samog izlaska albuma „čelično mudo“ zakazanog za 1. Maj. A još smo divljina! BG sindikat slavi 17. rođ, a ovih 17 pesama znaju i oni koji ih mrze!

Printscreen/YouTube
U spotu možemo videti rekordera, najveću ruku Evrope 55cm, bodibilding šampiona, Crnogorskog benchpress vicešampiona, Rade rapida, Vicešampiona u brdskim trkama formulama. Sori Vučiću, sori BS! Ovo je jedini pravi komentar na pesmu BG sindikata!
Printscreen/YouTube
Tekst pesme govori sam za sebe.
Počinje sa "Kurčiti se mora je nova klinačka parola", a poznato je da Mimi Mercedes ima pesmu koja se zove, "Kurčiti se mora" .... Pa, ništa ne prejudiciramo, samo smo primetili, a vi procenite.... B*lje uvalili u vile na Dedinju, a mi? Zbog ovih stihova je pesma BG sindikata zapalila internet! (VIDEO) - Kurčiti se mora je nova klinačka parola zato svaki golobradi misli dae čova sistem ih uči da nije dobro biti dobar a ulice ih čeliče da plutaju ko govna zakon luđeg ne jačeg al neko će da plače neko će da ispašta nekog će da kazne likovi kenjaju i misle da će im to proći ša? Zar su vam muda izrasla preko noći? Ša će da rade? zajebaniji će doći tad setiće se boga al on neće im pomoći sledeća stanica urgentni ili mrtvačnica sada su statistika na strani crna hronika lokalnih novina na kojim mrvim kronika jer tvoj blef je pročitan ispao si somina zato svi na crtu bez izgovora molim vas da se vidi ko je ril a ko se samo folira I slabi i jaki svi su madafaki neko greši bratić I slabi i jaki svi su madafaki neko smrtno greši bratić x2 Lik ne može da hoda a seda za volan ko da sam traži prečicu do groba sa sobom vodi ortake svi su madafak je brzi i besni ko zel—di i na—ste ko ume da speluje čitaće dizaster oni proleću na crveno i sad ih više ma—ne lik razoružo pubove tokom rutinske kontrole bio faca pet minuta onda uzeli ga lome lik je bio d—lu zon—fa tekme i navijanje bio jer je pono ž—no na prangijanje lik izbo lika zbog pedeset evrića za sud advokatu dao više somića lik je pričo da sa opasnima ima jake čuprare ovi kad su čuli moro seli se iz jkrare lik istripovo lerdija i ortake krajcuje ovi ga provališe i sad fura šavove! Nisi frajer ako divljaš po ulici, kur*iš se, time zapravo sam sebi praviš prečicu do groba. To te ne čini većom facom ili kul tipom, već dijabolom bez mozga. Nije vredno da se pališ i budeš faca na 5 minuta, to ti je samo prečica do pakla. Sa tom konstatacijom se slaže Bvana koji upravo o tome i peva u svojoj novoj pesmi koja obećava! Vučić odgledao spot Beogradskog sindikata i poručio im je - ovo! (FOTO) (VIDEO)
Printscreen/YouTube
I, šta kažete na novog Bvanu?


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.