Nema cirkanja u kadru! Zašto? Pogledajte u novom izdanju Jelen Top 10 minuta!

Slou sentiš epizoda

Nema cirkanja u kadru! Zašto? Pogledajte u novom izdanju Jelen Top 10 minuta!

U novoj epizoda emisije "Jelen TOP 10 minuta" upoznaćete mladi poletni bend Buč Kesidi i videti kao je izgledao njihov nastup u Božidarcu
Objavljeno: 17:14h

Opasan bend, bend za proleće reče za njih legendarni Mjehur Ubica! Buč Kesidi u novoj epizodi "Jelen TOP 10 minuta" predstvalja nam se na svojoj, kako rekoše, "najbitnijoj svirci do sada", sa Jarbolima i Študgart onlajn. Jelen Top 10 minuta: Kakav je frajer Oliver KKN i šta je jolie fantastic za Idu Lolobrigidu? Doktor Žolt Kovač priča nam o tome kako se na koncertima Jarbola od uvek đuskalo, ali da se od pre svirki u publici pojavilo i nešto novo. Tu je i nastup kantautorke Ane Ćurčin, koju koju ovo proleće baš "vozi", i Cane Partibejkers koji nam priča o stvarima koje su mu nekada bile potpuno "van mozga".

YouTube printscreen
Emisiju premijerno možete pogledati na YouTube kanalu Espreso.co.rs, a njenu reprizu u ponedeljak od 19.50 sati na regionalnom MTV kanalu - MTV Adria!
JELEN TOP 10 LISTA ZA 17.4.2016. Pozivamo vas da pratite Jelen Top 10 listu, čije stanje možete pomeniti svojim glasovima na sajtu Jelentop10.espreso.co.rs. Jelen Top 10 poziva mlade bendove da se prijave na našem sajtu za učestvovanje u emisiji Jelen Top 10 Minuta. (M.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.