Nama je Gaga Nikolić bio uzor, a vi se zapitajte ko su vama uzori! O ovoj fotki bruji ceo Tviter!

poslednji oproštaj

Nama je Gaga Nikolić bio uzor, a vi se zapitajte ko su vama uzori! O ovoj fotki bruji ceo Tviter!

Reči podrške nisu izostale i mnoge poznate zvezde su iskoristile poslednju priliku da glumcu posvete stihove, pisma i reči hvale za mnogobrojna ostvarenja
Objavljeno:

Nakon što je Dragan Nikolić preminuo, na društvenim mrežama su se oglašavale mnoge poznate ličnosti kako bi se po poslednji put oprostile od legende. Otišao je najharizmatičniji srpski glumac: Preminuo Dragan Gaga Nikolić! (VIDEO)

Fonet
Mnogi su bili u šoku kada je čuveni glumac preminuo iako se znalo da je bolovao od teške bolesti. Reči podrške nisu izostale i mnoge poznate zvezde su iskoristile poslednju priliku da mu posvete stihove, pisma i reči hvale za mnogobrojna ostvarenja. Milena Dravić očajna! Evo šta je kroz suze izjavila posle smrti Dragana Nikolića!
Ovoga puta se čuveni košarkaš, Marko Jarić oprostio od legende okačivši njegovu fotografiju na Twiter. Flojd, Džimi Barka, Prle.. 10 neuništivih uloga zbog kojih će Dragan Nikolić uvek biti legenda! (VIDEO) Jarić se oprostio od Prleta, ovim rečima: Gaga Nikolić se nije zvao Dragan! Da li ste nekad čuli njegovo pravo ime? - Ovaj čovek i slični njemu su bili idoli moje mladosti..a vi se dobro zapitajte ko su danas vasi uzori. Jako tuzan dan Urke nije izdržao: Tužan dan za sve Delije, otišao je jedan od njih (FOTO) (VIDEO)

Poslednji intervju legende: I kad budem mrtav i beo, hteo bih kakva-takva svetiljka da budem! (FOTO) (VIDEO)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.