Gaga Nikolić se nije zvao Dragan! Da li ste nekad čuli njegovo pravo ime?

Ko bi rekao?

Gaga Nikolić se nije zvao Dragan! Da li ste nekad čuli njegovo pravo ime?

Jutros je u 73. godini preminuo legendarni srpski glumac Dragan Nikolić. Svi su ga voleli i poštovali, ali ovu stvar o njemu nismo znali
Objavljeno: 11:28h

Legenda srpske glumačke scene, Dragan Nikolić, preminuo je jutros u Beogradu u 73. godini života, nakon što se dugo vremena borio sa teškom bolešću. Otišao je najharizmatičniji srpski glumac: Preminuo Dragan Gaga Nikolić! (VIDEO) Dragana znamo i kao Prleta, Flojda, Urketa, Alija, Popaja i mnogih drugih likova koje je ovaj glumac svojim vrhunskim talentom oživeo na filmu ili bini. Ali retko ko zna koje je Draganovo pravo ime. Flojd, Džimi Barka, Prle.. 10 neuništivih uloga zbog kojih će Dragan Nikolić uvek biti legenda! (VIDEO)

Urke nije izdržao: Tužan dan za sve srpske Delije, otišao je jedan od njih (VIDEO) (FOTO) Naime, on je svoju karijeru započeo 1964. godine i to manjom ulogom u filmu "Pravo stanje stvari". Tada je potpisan krštenim imenom Dragoslav Nikolić. Poslednji intervju legende: I kad budem mrtav i beo, hteo bih kakva-takva svetiljka da budem! (FOTO) (VIDEO) Godinu dana kasnije, u špici za televizijsku seriju "Dovoljno je ćutati" Dragoslav Nikolić je potpisan nadimkom Dragan pod kojim ga je većina ljudi zapravo znala. Tako je jednom malom greškicom, zamenom imena nadimkom, nastalo ime koje se uvek izgovaralo sa posebnom dozom poštovanja. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.