Matine bleja! Era i Vampiri za dž sviraju Bitlse i hitove šezdestih!

Retro night!

Matine bleja! Era i Vampiri za dž sviraju Bitlse i hitove šezdestih!

Trojica članova našeg čuvenog sastava Vampiri, predvođena frontmenom - Aleksandrom Erakovićem Erom, predstaviće se u jednom neobičnom izdanju!
Objavljeno:

Nedavno oformljeni sastav Acoustic Bugz čini vokalna trojka slavnih Vampira, koju predvodi zaštitni znak ove kultne grupe - Aleksandar Eraković Era. Uz njega tu su još Nemanja Dašić i Nikola Dragović, koje osim iz Vampira znamo i kao Milana Mladenovića iz EKV tribute banda Krug, odnosno kao Nicka Draga, koji se svojim rokabili zvukom proslavio učešćem u šou programu “Ja imam talenat”. Ova trojka deli veliku ljubav premi muzici "liverpulskih buba", a pošto kao Vampiri nastupaju veoma retko, rešili su da bend koji će svirati Bitlse, ali i druge hitove iz šezdsetih godina prošlog veka. Zanimljivo je da Acoustic Bugz predstavljaju jedinstvenu pojavu u celom svetu. Naime, oni su prvi akutični tribute band Bitlsa, koji funkcioniše kao trio i to sa veoma neobičnim izborom instrumenata.

- Koliko znamo mi smo jedini akustični trio koji svira tribute Bitlsima u Evropi, a to što imamo dve gitare i kahon (cajon) nas izdvaja od svih svetskih grupa koje su radile nešto slično. Zvučimo drugačije u ritmičnom smislu i malo smo intimniji. Na neki način je zvuk pitomiji pošto sviramo akustične, a ne električne instrumente, zbog čega se i gruv razlikuje u odnosu na klasičan rokenrol. To će biti ko da slušate prave Bitlse, ali u nekom drugačijem ambijentu – kaže Nikola Dragović. Još jedna zanimiljivost je da će ovaj trio nastupiti u matine terminu, od 17 sati, a svirka je u nedelju u kafeu Blaznavac. Ulaz je slobodan.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.