Divan dan je kad se družite sa običnim ljudima! Free cert benda E-play za studente!

Biće žestoko!

Divan dan je kad se družite sa običnim ljudima! Free cert benda E-play za studente!

Maja Cvetković i sastav E-play održaće u sredu besplatnu svirku! U fokusu će biti novi album sa koga se izdvojio hit Divan dan
Objavljeno:

Beogradska grupa E-play održaće besplatan koncert u Velikoj sali Doma kulture „Studentski grad“ na Novom Beogradu u sredu 10. februara sa početkom u 21 sat. Od kraja 2013. godine uživamo u, po mnogima, najboljem do sada, albumu E-Playa “Obični ljudi” sa kojeg su se velikom brzinom izdvojili hitovi “Divan dan” i “Ljubica“. - U Studentskom gradu smo do sada svirali već nekoliko puta i to nam je uvek prijalo. Ovoga puta ćemo svirati dosta pesama sa albuma ,,Obični ljudi", ali i nekoliko novih, još uvek neobjavljenih pesama, tako da smo baš uzbuđeni - kazala je Maja Cvetković povodom koncerta koji nas očekuje. Evropa izabrala: Exit zvanično Najbolji festival za 2016. godinu!

L. Trajkovic
E-Play, miljenici beogradske publike, je alternativni rok sastav osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne- atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni. Sastav E-play iza sebe ima četiri studijska albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa (od Main stage-a na Exit festivalu, preko koncerta u Parizu za “dan muzike” pa do koncerta u Bolonji povodom “Dana Beograda”), učestvovao je i na više kompilacija (kompilacija muzike iz filma Munje, kompilacija posvecena Milanu Mladenoviću..,).

Gosti na koncertu E-play u DKSG biće grupa In Absentias zvuk
bubnjara
skustva

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.