Ansambl narodnih igara i pesama Srbije KOLO i Atelje 212 najavljuju donatorski koncert
Ansambl u akciji, Foto: Jelena Janković

najava

Ansambl narodnih igara i pesama Srbije KOLO i Atelje 212 najavljuju donatorski koncert

U sredu 17. oktobra u 20 časova

Objavljeno:

Ansambl narodnih igara i pesama Srbije KOLO i Pozorište Atelje 212 Donatorski koncert Ansambla KOLO u sredu 17. oktobra u 20 časova u Pozorištu Atelje 212, koji posvećuju Udruženju „Akcija za slepe“ iz Beograda.

„Udruženje "Akcija za slepe" je osnovano 2015. godine. Težište njihovog rada je na polju kulture, jer u okviru udruženja deluje Amatersko pozorište slepih i slabovidih – APSIS, koje je od osnivanja do danas, sa velikim uspehom izvelo trinaest pozorišnih predstava i koncerata. Ono što ih odlikuje i razlikuje od drugih udruženja osoba sa invaliditetom, jeste činjenica da kroz svoje pozorišne, koncertne, i ostale aktivnosti, nastoje da drugima daruju ono što poseduju i neguju, talente i znanja. Njihova misija je da motivišu, ohrabruju i inspirišu svet oko sebe, da probude u sebi i drugima, kreativnost, smisao za druženje i solidarnost i da istovremeno ukažu na potrebu menjanja svesti prema marginalizovanim grupama i pojedincima.

Ansambl KOLO ovim koncertom nastavlja sa akcijama na polju društvene odgovornosti.Celokupan prihod od prodaje ulaznica biće namenski doniran za prikupljanje sredstava za kupovinu ozvučenja za potrebe udruženja „Akcija za slepe“-rekao je Vladimir Dekić, direktor Ansambla narodnih igara i pesama Srbije „KOLO“.

Ulaznice po ceni od 300 dinara mogu da se nabave na biletarnici Pozorišta Atelje 212.

Prvi sledeći nastup u Beogradu, KOLO će održati u Centru za kulturu „Vlada Divljan“ u utorak 23.oktobra u 20:00 časova.

BONUS VIDEO: Belgrade SAXperience intervju sa direktorom festivala

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.