Istorija jedne ljubavi: Španska diva Luz Kasal 12. marta na Guitar Art festivalu (VIDEO)

događaj koji smo svi čekali

Istorija jedne ljubavi: Španska diva Luz Kasal 12. marta na Guitar Art festivalu (VIDEO)

Zvezda Španije i jedan od najznačanijih svetskih vokala, Luz Kasal, nastupiće 12. marta u Sava Centru
Objavljeno:
Luz Kasal koncert
Sava centru 12. marta u okviru 17. međunarodnog Guitar Art festivala u Beogradu.
Poslednji Čkaljin intervju: Živim od 2.000 dinara penzije, cipele nisam kupio 20 godina! i gitarskim deonicama koje su spremljene specijalno za ovu priliku. kvintet, koji čine pijanista, basista, bubnjar i dvojica gitarista.
Promo
sa prodatih 14 albuma u više od 5 miliona primeraka. filmovima pre svega numere "Piensa en mi" i "Un ano de amor" iz filma "Visoke potpetice". Najveća ex Yu zabluda! Mi ga obožavali, a Gidra nas sve prevario! (FOTO)
albuma najviše se izdvajaju "A contraluz", "Como la flor prometida" i "Un mar de confianza" poznata i po izvođenju pesme "Madrugas" iz drugog dela filma "Montevideo, vidimo se".
Printscreen/ YouTube/ Luz
osvojila i prestižnu Goja nagradu. Gremi nagradu za životno delo Orden umetnosti i književnosti trenutno snima pesme za novi album koji se očekuje ove godine
Đuričko o srpskoj stvarnosti: Uzeli su nam baš sve! (FOTO) održava od 8. do 13. marta u Domu omladine i u Sava centru. pojaviće se oko sto umetnika iz celog sveta koji će održati koncerte, predavanja i radionice.
Ulaznice su u prodaji na blagajnama Sava centra, Doma sindikata, Kombank arene i drugim prodajnim mestima Eventim, DD Tickets i Ticketline.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.