DIRLJIVO DO SUZA: Glogovac je pre 2 meseca ZNAO i nikom nije govorio. Samo je poslao ovu JAKU PORUKU na Instagramu (FOTO)
Nebojša Glogovac, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

ŽIVOTNA BORBA

DIRLJIVO DO SUZA: Glogovac je pre 2 meseca ZNAO i nikom nije govorio. Samo je poslao ovu JAKU PORUKU na Instagramu (FOTO)

Najbolji tim lekara je posvećen Glogovcu, čine se svi napori kako bi uglednom glumcu zdravstveno stanje bilo poboljšano

Objavljeno:

Poznati srpski glumac Nebojša Glogovac, dospeo je u žižu javnosti kada je otkriveno da vodi bitku sa opasnom bolešću. Vest da se bori sa karcinomom pluća, pogodila je celu Srbiju, a podrška popularnom glumcu stiže kako od porodice, prijatelja i kolega, tako i od brojnih poštovalaca njegovog rada.

Glogovac je optimista po pitanju izlečenja, a to dokazuju i njegove objave na Instagramu, iz perioda kada je počela glumčeva životna borba.

On je 8. decembra postavio fotografiju crteža na zidu, na kojem se čovek drži za šipku kako ne bi pao uz komentar: "Držim se".

Crtež koji je Nebojša Glogovac postavio na svoj Instagram u periodu kada je saznao da je bolestan
Crtež koji je Nebojša Glogovac postavio na svoj Instagram u periodu kada je saznao da je bolestanfoto: Printscreen/instagram/garavigaragan

Podsetimo, pre oko dve nedelje Slavni glumac je primljen je na Institut za onkologiju i radiologiju u Beogradu. Najbolji tim lekara je posvećen Glogovcu, čine se svi napori kako bi uglednom glumcu zdravstveno stanje bilo poboljšano.

BONUS VIDEO: Espreso u poseti brdu Hisar u Prokuplju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.