EVO ZAŠTO JE USTVARI KEVIN OSTAO SAM U KUĆI ZA PRAZNIKE: Ovaj DETALJ je svima promicao godinama vreme je da SAZNATE
Sam u kući, Foto: Youtube printscreen/Victor Lopez

KAKO NAM JE PROMAKLO?!

EVO ZAŠTO JE USTVARI KEVIN OSTAO SAM U KUĆI ZA PRAZNIKE: Ovaj DETALJ je svima promicao godinama vreme je da SAZNATE

Mnogi su tek ove godine shvatili zašto je Kevin propustio porodični božićni izlet u Pariz

Objavljeno:

Za one (retke) koji nisu upućeni, kultni prvi film prati Kevina, koji je slučajno ostao sam kod kuće i bio je prisiljen da brani svoj dom od provalnika Marva i Harija.

Iako je to samo film, ljudi su se godinama pitali kako su Kevinovi roditelji uopšte mogli da zaborave svog malog sina. Jedini odgovor je bio zato što je Kevin bio nevaljao noć pre njihovog leta u Francusku pa je za kaznu morao da spava sam u potkrovlju.

Zar ne bi imali kartu viška?

Zatim je usred noći zbog velike oluje nestalo struje u domu Mekalisterovih, što je resetovalo sve njihove alarme. Kada su im ujutro stigli taksiji, porodica je kasnila i u žurbi uzela prtljag, karte i pasoše, a Kevinova mama Ketrin zamolila je svoju nećaku Heder da prebroji svu decu.

Sam u kući
foto: Youtube printscreen / Movieclips

NJihov mali košija Mič Marfi, dečak Kevinovih godina, tada dolazi da razgovara sa decom pre nego što krenu na odmor. Videvši mu samo prednji deo glave, Heder ga greškom broji umesto Kevina. Porodica zatim žuri na aerodrom i odlazi u Pariz.

Ali čekajte... Zar ne bi Mekalisterovi imali avionsku kartu viška kad su se prijavili na aerodromu? Nije li to trebalo da im da do znanja da Kevin nedostaje? Zaista ima puno pitanja, a malo odgovora. Ovde dolazimo do trenutka koji mnogi obožavaoci filma Sam u kući nikad nisu primetili.

Jedan detalj objašnjava sve

Vidite, noć pre leta Kevin je upao u nevolju jer se potukao s bratom Bazom, koji je pojeo njegovu picu sa sirom. Svađa je kulminirala prolivanjem litra mleka po stolu, natopivši kutije za picu, porodicu i, što je najvažnije, avionske karte.

Nakon što Kevinov tata Piter zgrabi nekoliko papirnatih ubrusa da očisti nered, slučajno baci jednu od avionskih karata u smeće - što objašnjava zašto Mekalisterovi nisu primetili da Kevin nije s njima sve dok nisu bili na pola puta do Francuske.

Dok je ove godine gledao klasik iz 90-ih, jedan gledalac je prvi put uočio taj detalj i nije mogao da veruje da ga nikad nije primetio.

"Gledao sam "Sam u kući" 25 puta i tek sam sad shvatio da je tata bacio avionsku kartu kad je na početku čistio proliveno mleko", napisao je.

BONUS VIDEO

01:01

ENA POPOV OTKRILA ŠOK DETALJ IZ PROŠLOSTI ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Malo ko OVO zna, ne biste nikada rekli da je to ona!

(Espreso/magazin.novosti/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.