U partnerstvu Telekoma Srbija, Amazon Prime Video i TV Espana pala prva klapa serije
Foto: Branimir Milovanović.

telekom srbija

U partnerstvu Telekoma Srbija, Amazon Prime Video i TV Espana pala prva klapa serije

Međunarodna ekipa stigla u našu zemlju

Objavljeno: 10:45h

Nakon završenog prvog dela snimanja u Španiji, kreativna ekipa serije „Ožiljak“ nastavila je snimanje i na lokacijama u Srbiji. Dolazak glumačke ekipe serije, koja se realizuje u partnerstvu Telekoma Srbija, Amazon Prime Video i TV Espana, izazvao je veliku pažnju domaće javnosti.

„Kao što je već najavljeno, pala je prva klapa snimanja serije „Ožiljak” u Beogradu. Saradnja Srbije i Španije na polju kinematografije i saradnja Telekoma Srbija, Amazon Prime Video i TV Espana je dodatno podigla lestvicu standarda i kredibiliteta strategije Telekoma Srbija na polju produkcije igranog sadržaja. Jasna vizija koju su pratili uložen trud i rad su rezultirali ovako velikim projektom i globalno poznatim partnerima. To će dati šansu srpskim glumcima i celoj kreativnoj industriji da stekne nova iskustva i da se predstave svetskoj publici. Nastavljamo da širimo internacionalna partnerstva i da srpsku kinematografiju u potpunosti transformišemo i unapređujemo nakon decenija njenog zanemarivanja“, izjavila je ovim povodom direktorka Direkcije za multimediju Telekoma Srbija, Aleksandra Martinović, ističući značaj međunarodne saradnje sa eminentnim i prestižnim partnerima.

Miguel Angel Vivas, jedan od reditelja serije „Ožiljak“ pod čijom palicom se snimaju scene u našoj zemlji, a koji je takođe i jedan od reditelja serije „La casa de papel“, izjavio je: „Kada pogledam sve što me okružuje, shvatam da je ovde sve potpuno drugačije od onoga što mogu doživeti u Španiji. Ekipa je sjajna, kako profesionalno, tako i privatno. Goran, Milena, Stefan i svi ostali glumci koji učestvuju su fantastični. Hoću da čestitam lokalnom kasting direktoru, jer imamo toliko talentovane glumce i saradnja sa njima je tako laka“, rekao je on.

pR
foto: Branimir Milovanović.

U uzbudljivom trileru, prve koprodukcije Srbije i Španije, glavnu žensku ulogu tumači Milena Radulović, koja je navela da je uloga Irine, uloga koja će joj promeniti život.

„Velika mi je čast što je jedna ovako ozbiljna ekipa odlučila da ja tumačim glavnu ulogu, ulogu Irine. Ovo je moja prva glavna serijska uloga, što je ogroman izazov i odgovornost. Prošla sam obuku za borbe, glumim na ruskom i španskom jeziku, koje sam naučila zbog ovog projekta“, rekla je ona.

Pored Milene, druga glavna uloga poverena je Huanlu Gonzalesu, jednom od trenutno najpoznatijih španskih glumaca mlađe generacije, a od srpskih glumaca, u „Ožiljku“ se pojavljuju i Goran Šušljik, Stefan Kapičić i Mladen Sovilj. Šušljik je u izjavi za Tanjug televiziju rekao da je srpska kinematografija napredovala u poslednjih desetak godina, da je rad na ovom projektu prilika da domaći profesionalci iz industrije pokažu šta znaju i da ni po čemu ne zaostaju za drugim svetskim produkcijama.

Projekat će voditi producentske kuće Plano a Plano i Dopamin, dok su izvršni producenti Asacha Media Grupa i srpski Adrenalin.

pR
foto: Branimir Milovanović.

Radnja serije „Ožiljak“ prikazuje sudbinu mladog i pametnog Simona (Gonzales) koji je na putu da proda svoj revolucionarni algoritam jednoj velikoj korporaciji i postane milijarder. Međutim, socijalno povučen, usamljen i neiskusan, on preko aplikacije za upoznavanje pronalazi mladu i zagonetnu Ukrajinku Irinu (Radulović) i ludo se zaljubljuje u nju. Irina odlučuje da napusti svoju zemlju i otputuje u Španiju, noseći u sebi mračnu tajnu i jedan jedini cilj – osvetu.

Strastvena ljubavna priča koja je započela kao mreža laži na kraju će promeniti sudbinu dvoje glavnih aktera. Celokupan scenario rađen je po motivima najprodavanijeg romana Huana Gomesa-Hurada te je gotovo izvesno da će „Ožiljak“, kada stigne na male ekrane, dostići međunarodni uspeh i popularnost kod gledalaca širom sveta.

(Espreso/promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.