ČUVENU TURSKU SERIJU MORATE POGLEDATI, ZALUDELA JE CEO SVET: Glavni glumac poreklom sa KOSOVA (VIDEO)
Sanjalica, Foto: printscreen/youtube/turkish trailers, printscreen/youtube/erkenci kus

POGLEDAJTE

ČUVENU TURSKU SERIJU MORATE POGLEDATI, ZALUDELA JE CEO SVET: Glavni glumac poreklom sa KOSOVA (VIDEO)

Espreso preporuka za tursku seriju ''Ptica ranoranilica''

Objavljeno:

Za ovonedeljnu Espreso preporuku vam donosimo nešto sasvim drugačije i novije - tursku seriju Prica raniranilica ili Sanjalica, zavisi od prevoda- Erkenci Kus (2019). Zabavna i uzbudljiva priča koja prati priču mlade devojke Sanem, posve nekonvencionalna osoba koja sticajem okolnosti ulazi u svet poslovanja. Naime, odrasla je u ruralnom delu Instanbula u mahali, u radničkoj porodici, zauvek sanjareći o njenom ''Albatrosu''- otprilike princu na belom konju, ali modernizovanoj verziji.

Ptica Ranoranilica, Sanem
foto: Printscreen/youtube/turkishtrailerswithenglish5523

Njeno životno putovanje počinje kada uslovljena tradicionalnim običajima starinskog Istanbula, da se uda ili započne svoju karijeru, ponešena svojim dečijim duhom odluči da ugovoreni brak ipak preskoči.Kroz niz komičnih i neobičnih događaja ona počinje rad u agenciji za marketing.

U tom svetu put joj se ukršta sa Džanom - privlačnim i uspešnim direktorom agencije. Serija nudi raznolik skup ličnosti, od Sanemine porodice do Džanovih prijatelja, kolega, čineći priču dinamičnnom. Dok se razvija priča između njih, prepliću se teme ljubavi, prijatelsjtva, ambicija, odnosa u savremenoj Turskoj.

Suočavamo se sa vrednostima i običajima koji se suprostatavljaju - ruralnog i urbanog, ali i prilagođavanju drugih ljudi tim razlikama. Svakako osvežavajuća priča sa bezbroj prelepih pejzaža i avantura, puna humora i dobrom glumačkom postavom. Nadam se da ćete uživati u uzbudljivoj i zabavnoj turskoj seriji, koja izlazi iz stereotipa i kalsičnih sapunica.

Trejler za seriju:

BONUS VIDEO

00:58

NOVA HIT SERIJA NA KURIR TELEVIZIJI NADMAŠILA SVA OČEKIVANJA! Prvih pet epizoda serije Prsten sudbine gledaoce ostavilo bez daha 1

(Espreso/TatjanaMaksić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.