JESEN UZ DANIJELU STIL: Izaberite vašu knjigu za uživanje i vreme za sebe!
Odmor uz knjigu, Foto: Paul Bradbury / Caia Image / Profimedia

promo

JESEN UZ DANIJELU STIL: Izaberite vašu knjigu za uživanje i vreme za sebe!

Od autorke bestselera Njujork tajmsa, Danijele Stil, stiže uzbudljiva priča o ženi koja gubi sve – muža, dom, slobodu i sebe samu

Objavljeno: 15:06h

Jesen je idealno vreme da se ušuškate i uživate u vašem domu ili omiljenom kutku. Dragoceno je provesti vreme za sebe. Uvek treba da priuštite trenutke uživanja, opuštanja i poklanjanja sebi. A baš takve momente možete provesti uz neku vama dobru knjigu. Ove jeseni izaberite da vam društvo pravi neka knjiga od Danijele Stil, jer sigurno nećete pogrešiti.

Pad u nemilost - Danijela Stil

Knjiga
foto: Promo

Od autorke bestselera Njujork tajmsa, Danijele Stil, stiže uzbudljiva priča o ženi koja gubi sve – muža, dom, slobodu i sebe samu.

Šta se dešava kada izgubite sve? Supruga, bezbednost, zaštitu, novac, ugled i, suočeni sa zatvorom, morate ponovo izgraditi svoj život od dna, časno, snalažljivo i dostojanstveno. Sidni pro­nalazi sebe, kao i hrabrost i izdržljivost. Uhvativši se u koštac sa životom, obnavlja karijeru talentovanog dizajnera, od Njujorka do Hong Konga. Rizikujući sve u stranom, nepoznatom svetu, rešena je da izgradi novi život na koji može biti ponosna.

Po ceni od 899 rsd poručite ovu knjigu OVDE ili pozovite 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

Sreća u nesreći - Danijela Stil

Knjiga
foto: Promo

U romanu Sreća u nesreći, mudroj i toploj knjizi Danijele Stil, jedna od njenih najupečatljivijih protagonistkinja otkriva sve čari i nedaće odgajanja tri veoma različite ćerke.

Tri ćerke izrastaju u tri veoma različite žene, a Izabela sa svakom od njih ima poseban odnos. Konačnom igrom sud­bine tajna iz prošlosti izlazi na videlo i zbližava majku sa ćerkama, pretvarajući izazovan trenutak u blagoslov.

OVDE poručite ovu knjigu po ceni od 899 rsd ili pozivom na 011/4420-502 radnim danima.

Dobra borba - Danijela Stil

Knjiga
foto: Promo

Ponekad moramo da se borimo za slobodu… Ako nismo slobodni, postajemo robovi.

Meredit Makenzi, ćerka i unuka uglednih njujorških advoka­ta, bila je predodređena za život ispunjen najboljim stvarima: vrhunskim školama, najvišim društvenim krugovima, savrše­nim brakom. Detinjstvo je provela u Nemačkoj, gde je njen otac bio tužilac u sudu za ratne zločine u Nirnbergu, i tu se upoznala s borbom između dobra i zla, koja se odigravala pred njenim očima. Kad se njena porodica vratila u SAD, poče­la je da krči sopstvenu stazu i pliva protiv struje, podstaknu­ta liberalnim razmišljanjima svog dede, odlučna da postane advokatica, uprkos primedbama tradicionalnog konzervativnog oca. Sklopila je doživotno prijateljstvo s mladom nemačkom Jevrejkom čija je porodica stradala u koncentracionom logoru. I dok se njen deda uzdiže do Vrhovnog suda, Meredit učestvuje u najvažnijim borbama svog vremena, boreći se za ljudska prava i okončanje rata u Vijetnamu.

Poručite ovu zanimljivu knjigu OVDE po ceni od 899 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.

Špijun - Danijela Stil

Knjiga
foto: Promo

U uzbudljivom novom romanu Danijele Stil, mlada žena je uvučena u opasan dvostruki život zarad svoje zemlje u Drugom svetskom ratu.

Dok njena zemlja i njoj najdraži ljudi plaćaju užasnu cenu rata, Aleks uči veštinu špijunaže, što je odvodi u misije u kojima su ulog život i smrt iza neprijateljskih linija, i u dugu karijeru špijunke na egzotičnim mestima u istorijski važnim vremenima.

Roman Špijun prati Aleksine neverovatne dogodovštine u Drugom svetskom ratu i naknadno u Indiji, Pakistanu, Maroku, Hongkongu i gradu Vašingtonu, kada njen muž Ričard stupa u diplomatsku službu i oboje postaju svedoci munjevite brzine kojom se svet menja od posleratnog do hladnoratovskog. Ona živi na ivici, s tajnom koju mora zauvek da čuva.

Po ceni od 999 rsd poručite OVDE knjigu ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

Kocka - Danijela Stil

Knjiga
foto: Promo

Preuzimanje rizika je deo života, ali kada se kladite u sopstvenu budućnost uprkos svemu, to je igra visokog rizika.

Otmena radnja za komisionu robu u vlasništvu Kejt Medison postigla je veliki uspeh u Sohou, i izdržavala je nju i njeno četvoro dece nakon prerane smrti njenog muža. Sada su deca odrasla i spremna su da izgrade sopstvene živote. I sva su odlučila da igraju uprkos svemu, na iznenađenje svoje majke.

Kejt – puna ljubavi i podrške, i vrlo otvorena – ne može da spreči svoju decu da igraju uprkos izgledima. Mogu li ti izgledi da budu pobeđeni? Ne baš uvek – što će njena deca morati sama da nauče. Za Kejt, najteža lekcija će biti to što ne može da zaštiti decu koju voli od izbora koje ona prave – nego može samo da ih voli dok ih prave.

Saznajte šta se sve dešava u ovoj knjizi klikom OVDE po ceni od 999 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Jesen je idealno vreme da se ušuškate i uživate u vašem domu ili omiljenom kutku. Dragoceno je provesti vreme za sebe. Uvek treba da priuštite trenutke uživanja, opuštanja i poklanjanja sebi. A baš takve momente možete provesti uz neku vama dobru knjigu. Ove jeseni izaberite da vam društvo pravi neka knjiga od Danijele Stil, jer sigurno nećete pogrešiti.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.