CEO ŽIVOT SE MUČIO SA OVOM BOLEŠĆU A SAD JE NOMINOVAN ZA OSKARA: Malo ko je znao za ove detalje o POZNATOM GLUMCU
Rajan Rejnolds, Foto: Printscreen/Youtube/20th Century Studios

Pročitajte

CEO ŽIVOT SE MUČIO SA OVOM BOLEŠĆU A SAD JE NOMINOVAN ZA OSKARA: Malo ko je znao za ove detalje o POZNATOM GLUMCU

Akciona komedija koja je u trci za Oskara 2024.

Objavljeno:

Kada se spomene Rajan Rejnolds, većina nas odmah pomisli na Marvelovog sarkastičnog antijunaka Dedpula, kojeg slavni glumac igra od 2016. godine.

I ako je Rejnolds poznat po satiričnim i komičnim ulogama, njegova priča je ipak malo drugačija. On je puno puta istakao kako se kroz život borio sa anksioznošću koja ga je sprečavala da normalno živi život.„Čak i kada je sve uredu i bezbrižno ja se idalje brinem, a umeo sam da odlutam i na tamniju stranu spektra koja nije uopšte zabavna“, navo je on u intervju za Njujork Tajms.

Uprkos njegovoj konstantnoj borbi Rejnolds je strastven oko filmova o Dedpulu, ali u jednoj objavi na platformi X (Tviter) otkrio je da mu je najdraži film u karijeri bio akciona komedija "Free Guy" iz 2021. godine.

Rajan Rejnolds
foto: Profimedia

"Ovo mi je najdraži film na kojem sam ikad radio. Jako je zabavan", napisao je glumac.

Nominacija za Oskara

"Free Guy" je priča o službeniku koji radi u banci i živi u virtuelnom svetu popularne video-igre "Free City" i nije svestan da je jedan od NPC-jeva (likovi kojima igrači ne mogu da upravljaju). Avatari igrača razlikuju se od NPC-jeva po sunčanim naočarima koje nose kada se međusobno bore i stvaraju haos po gradu.

Nakon što on slučajno upozna avatara programerke Mili, počinje da razvija svest i da se ponaša kao jedan od igrača, što dovodi do toga da developeri žele da ga izbace igre jer misle da je haker, navodi index.hr.

02:46

AKO OVAJ FILM NE DOBIJE NIŠTA, ONDA RECI DA JE LOŠ FILM! Eva Ras obrusila na reditelja zbog pljuvotine predstavnika za Oskara

(Espreso/24sedam/Dejan Ćirić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.