NAKON TOLIKO GODINA OTKRIVENA ŠOKANTNA ISTINA O POZNATOJ GLUMICI: Trebalo je da glumi u OVOJ SERIJI, a onda...
Uma Turman, Foto: Printscreen/Youtube/The Late Show with Stephen Colbert

Najgora odluka

NAKON TOLIKO GODINA OTKRIVENA ŠOKANTNA ISTINA O POZNATOJ GLUMICI: Trebalo je da glumi u OVOJ SERIJI, a onda...

Uma Turman u emisiji sa Stiven Kolbertom otkrila je kako se kaje što je oblia ulogu filmu i pričala o razlozima koji stoje iza toga.

Objavljeno: 14:16h

Pored Šona Konerija, Kristofera Plamera, Nikolasa Kejdža, ulogu u sada već kultnoj trilogiji "Gospodar prstenova" odbila je i glumica Uma Turman, koja se sa sada zbog toga gorko kaje.

Naime, Koneri je ulogu odbio jer nije razumeo izvorni materijal, Plamer jer nije želeo toliko vremena da provede na Novom Zelandu, a Turman zbog porodičnih razloga.

Gostujući u emisiji sa Stivenom Kolbertom, glumica je otkrila da je tada rodila svoje prvo dete i osećala se vezano za dom, piše Collider. Ona nije želela da "vuče" svoje dete na Novi Zeland, gde je trebalo da provede tri godine.

Uma Turman, Stephen Colbert
foto: Printscreen/Youtube/The Late Show with Stephen Colbert

Uma je ovu svoju odluku nazvala "najgorom odlukom u životu". Iako je imala opravdan razlog zašto odbija ulogu, danas i te kako žali zbog toga.

Inače, Uma je u "Gospodaru prstena" trebalo da glumi mladu konjičku ratnicu, nećaku kralja Teodena Eovin, koja ubije kralja vešca od Angmara. Nakon što je odbila ulogu, Eovin je utelovila Miranda Oto.

04:41

ZAŠTO NETFLIX, HBO, AMAZON NE ŽELE DA PRIKAZUJU OVAJ FILM? Glumac iz Njujorka o milionskom projektu i INTERESU da se OVO NE SAZNA

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.