NATAŠA NINKOVIĆ SE OGLASILA POVODOM TRAGIČNE SMRTI JAGOŠA MARKOVIĆA: Njene REČI RAZDIRU, samo KAMEN ne bi ZAPLAKAO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

tragedija

NATAŠA NINKOVIĆ SE OGLASILA POVODOM TRAGIČNE SMRTI JAGOŠA MARKOVIĆA: Njene REČI RAZDIRU, samo KAMEN ne bi ZAPLAKAO

Naime, Nataša je na svom Instagram profilu objavila njegovu fotografiju na kojoj je napisala

Objavljeno:

Vesti o smrti reditelja Jagoša Markovića potresla je brojne njegove kolege, a ovim tužnim povodom se oglasila glumica Nataša Ninković.

Naime, Nataša je na svom Instagram profilu objavila njegovu fotografiju na kojoj je napisala:

- Uvek sam mislila da takvi kao ti, ti, ti poseban, jedinstven, neponovljiv nikada ne odlaze, a možda sam i u pravu. Zauvek u srcu, dragi Jogoše - napisala je Nataša Ninković.

Jagoš Marković
foto: Zorana Jevtić, Kurir

Inače, Jagoš je diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu (1987), u klasi prof. Borjane Prodanović i Svetozara Rapajića.

U Narodnom pozorištu u Beogradu, čiji je stalni reditelj od 2008 godine, režira najznačajnije naslove svetske i domaće klasike : Učene žene, Hasanaginica, Gospođa ministarka, Pokondirena tikva, Dr, Antigona, Pepeljuga (opera) i Figarova ženidba (opera). Po pravilu, njegove predstave su dugovečne, hvaljene, izvode se uvek pred prepunom salom i proslavljaju nacionalni teatar na međunarodnim gostovanjima.

U drugim teatrima u zemlji i inostranstvu režirao je do sada preko pedeset predstava. Među najznačajnije ubrajaju se:Romeo i Julija, Kate Kapuralica, Dekameron dan ranije (Narodno pozorište Sombor), Lukrecija iliti Ždero (Pozorište na Terazijama), Skup, Bogojavljenska noć, Govornica, Sumnjivo lice, Uobraženi bolesnik, Tako je ako vam se tako čini (Jugoslovensko dramsko pozorište), Porodicne priče, Gospoda Glembajevi, Jesenja sonata (Atelje 212 ), Galeb, Filumena Marturano i opera Karmen (HNK Ivana pl. Zajca), Lukrecija o bimo rekli Požeruh (Riječke letnje noći), Učene žene (HNK Split), Čarapa od sto petlji (Beogradsko dramsko pozorište), Zora na istoku, Naši sinovi, Svinjski otac (Zvezdara teatar ), Hasanaginica (Centar za kulturu Tivat), Tartif, Hekuba...(Crnogorsko narodno pozorište).

ČOVEK KOJI JE BIO U DRUŠTVU ĆERKE EVE RAS NEPOSREDNO PRED NJENU SMRT: Video sam da nešto nije u redu po jednoj stvari:

02:11

ČOVEK KOJI JE BIO U DRUŠTVU ĆERKE EVE RAS NEPOSREDNO PRED NJENU SMRT: Video sam da nešto nije u redu po jednoj stvari

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.