NOVA HIT SERIJA "JAČA OD SUDBINE" ODUŠEVILA PUBLIKU! Gledajte radnim danima u 15.00 i 22.00 časa Kurir televiziji
Foto: Promo

kurir tv

NOVA HIT SERIJA "JAČA OD SUDBINE" ODUŠEVILA PUBLIKU! Gledajte radnim danima u 15.00 i 22.00 časa Kurir televiziji

Ne propustite novu, treću epizodu intrigantne serije "Jača od sudbine" danas u 15 časova na Kurir televiziji, a zbog velikog interesovanja publike serija će biti emitovana u još jednom terminu u 22 časa

Objavljeno:

Serija koja je oduševila publiku širom sveta, pokupila je sve pohvale već nakon prve dve epizode emitovanja na Kurir televiziji. Počevši od tematike, preko načina snimanja, prenošenja priče, pa sve do kostima i izbora glumaca reakcije gledala su bile više nego pozitivne, a sudeći po komentarima ovo je nova omiljena serija naše publike.

Današnja epizoda obećava još uzbudljiviju radnju jer broj telefona sa kojeg je poslata poruka nije pomogao u identifikaciji ubice. Maksim vozi Ninu kući, a Levko grdi tetku Galju jer joj je uplatila novac. Istražitelj želi da proveri sve koji su bili prisutni te večeri kada je Roman ubijen.

1 / 3 Foto: Promo

Ne propustite novu, treću epizodu intrigantne serije "Jača od sudbine" danas u 15 časova na Kurir televiziji, a zbog velikog interesovanja publike serija će biti emitovana u još jednom terminu u 22 časa.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.