NEVEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA MLADE NINE OSTAVILA PUBLIKU BEZ DAHA! Pratite seriju "Jača od sudbine" samo na Kurir tv
Foto: Promo

kurir tv

NEVEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA MLADE NINE OSTAVILA PUBLIKU BEZ DAHA! Pratite seriju "Jača od sudbine" samo na Kurir tv

U drugoj epizodi gledaćete...

Objavljeno:

Intrigantna serija "Jača od sudbine" emitovana je juče na Kurir televiziji, a gledaoci su u ogromnom broju pratili prva dešavanja, upoznali se s glavnim likovima i imali priliku da se uvere zašto je serija stekla ogromnu popularnost širom sveta.

Već prva epizoda oduševila je gledaoce Kurir televizije, a životna priča i borba mlade devojke Nine ostavila je sve bez daha. Ukoliko vas prva epizoda nije ostavila ravnodušnim, druga će zasigurno, jer dešavanja postaju još uzbudljivija i radnja se dodatno komplikuje.

1 / 3 Foto: Promo

U drugoj epizodi gledaćete...

Nina priča zaposlenima šta je videla, ali se u razgovor umeša Tamara i kaže da su njene reči gluposti, da je Roma živa i da je imao srčani udar. Roman upozorava Maksima na opasnost. Nina javlja da je u hotelu bio sumnjiv gost. Saznaju da je pre napada Romi dobio poruku sa nepoznatog broja.

Osim neverovatne životne priče mlade Nine koja je privukla gledaoce, ova serija nudi i potpuno novo iskustvo gledaocima Kurir televizije jer je sinhronizovana. Ne propustite seriju "Jača od sudbine" i neverovatnu priču o ljubavi, pohlepi, ljubomori i konstantnoj borbi dobra i zla. Budite i danas od 15 časova uz Kurir televiziju i uživajte u drugoj epizodi serije koja ostavlja bez daha, a zbog velikog interesovanja publike serija će biti emitovana i u 22 časa.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.