DANAS POČINJE NOVA HIT SERIJA "JAČA OD SUDBINE":Pratite neverovatnu priču mlade Nine radnim danima u 15 na Kurir TV
Ilustracija, Foto: Promo

promo

DANAS POČINJE NOVA HIT SERIJA "JAČA OD SUDBINE":Pratite neverovatnu priču mlade Nine radnim danima u 15 na Kurir TV

"Jača od sudbine" je nova hit serija koja će se od danas emitovati na Kurir televiziji u dva termina - radnim danima od 15 i od 22 časa.

Objavljeno:

Reč je o melodrami koja u više od 100 epizoda prati život mlade devojke Nine, koja se kroz život ne probija zahvaljujući čudima iz bajke, već bez ičije podrške vodi neustrašivu borbu da od obične sluškinje postane vlasnica sopstvenog hotela. Istovremeno pokušava da odoli teškoj sudbini i ostane čovek i sačuva svoje najbolje osobine, koje će već od prvih epizoda kod publike izazvati simpatije. Serija obiluje nepredvidivim događajima, čestim obrtima i zapletima, kao i snažnim emotivnim scenama.

Radnja serije "Jača od sudbine" ostaviće vas bez daha

1 / 7 Foto: Promo

Serija ima više od 100 epizoda, a ovo će gledaoci videti u prvoj

Učenica Nina Kostjuk stiže u luksuzni hotelski kompleks „Rajsko mesto“. Ona nije u mogućnosti da sebi priušti skupu sobu, već je tu jer je njen rođak jedan od zaposlenih u luksuznom hotelu. Ubrzo, mlada i talentovana devojka osvaja naklonost Tamare Ivanovne, vlasnice „Rajskog mesta“ i glave najbogatije porodice Marčenko. Zahvaljujući njenom pokroviteljstvu, Nina dobija posao sobarice.

Već prva epizoda donosi mnogo iznenađenja, napetih situacija i neočekivanih raspleta, pa nema sumnje da je "Jača od sudbine" nova hit serija koja će prikovati gledaoce kraj malih ekrana ove jeseni. Ne propustite danas u 15 časova na Kurir televiziji premijeru serije i otkrijte zašto je ona popularna širom sveta!

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.