FLEŠMOB PLES UOČI NAJNOVIJEG FILMA KENETA BRANE: „DUHOVI U VENECIJI“
MegaCom film, Foto: MegaCom film

film

FLEŠMOB PLES UOČI NAJNOVIJEG FILMA KENETA BRANE: „DUHOVI U VENECIJI“

IZVEDENA FLEŠMOB AKCIJA PRED DOMAĆU PREMIJERU FILMA „DUHOVI U VENECIJI“. U KOSTIMIMA I POD MASKAMA LJUBITELJI NAJNOVIJEG BIOSKOPSKOG HITA NAJAVILI PREMIJERU KOJA ĆE SE U SREDU, 13. SEPTEMBRA ODRŽATI U BISOKOPIMA ŠIROM SRBIJE

Objavljeno:

.

U ekskluzivnim kostimima, lica prekrivenih venecijanskim maskama ljubitelji najnovijeg hita Keneta Brane „Duhovi u Veneciji“ izveli su flešmob ples u Beogradu najavljujući time premijeru filma koja će se održati u domaćim bioskopima u sredu, 13. septembra. Snimljeno prema knjizi svetski poznate spisateljice Agate Kristi ljubitelji priča sa nestrpljenjem iščekuju najnoviju ekranizaciju i reševanje još jednog slučaja, jer njen jednako poznati lik Herkul Poaro ponovo se našao pred izazovima misterije.

Nakon rezaranja svetskog rata oštroumni detektiv Poaro izgubio je veru u čovečanstvo i udaljio se od ostatka sveta, povukao se u slikovitu Veneciju i rešio da više ne bude deo tragičnih slučajeva. Ipak, nevoljno se upliće u seanse koje se intenzivno održavaju u jednoj urušenoj venecijanskoj palati. Međutim, baš u tom trenutku, dogodilo se ubistvo jednog od prisutnih.

Promo venecija
foto: MegaCom film

„Poaro je zaista želeo da odustane. Video je mnoge zločine. Video je svetski rat, okrutnost čoveka prema čoveku i svega mu je dosta ili bar tako kaže navodi glavni glumac Kenet Brana ujedno i reditelj filma „Duhovi u Veneciji“ koji je, “ takođe prema pričama knjigama Agate Kristi, snimio i naslove „Ubistvo u Orijent ekspresu“ i „Smrt na Nilu“.

U filmu igraju i Mešel Jeo ovogodišnja dobitnica nagrade Oskar, kao i glumica Tina Fej koja se našla u ulozi Arijadne Oliver poznatog Agatinog lika i prijateljice Herkula Poaroa.

(Espreso/promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.