OVO JE ZNAK SVIMA DA NE TREBA DA ĆUTE: Savršen FILM za sve ŽENE SRBIJE - "Najsrećnija devojka na svetu" (2022)
"Najsrećnija devojka na svetu" - Espreso preporuka za film, Foto: Sabrina LantosNetflixThe Hollywood Archive Hollywood Archive Profimedia, Printscreen/Youtube/Netflix

za sve nas

OVO JE ZNAK SVIMA DA NE TREBA DA ĆUTE: Savršen FILM za sve ŽENE SRBIJE - "Najsrećnija devojka na svetu" (2022)

Za sve žene koje su se plašile da progovore, za sve one kojima je rečeno da preteruju - niste same

Objavljeno: 12:27h

Dramu "Najsrećnija žena na svetu" je za čudo režirao muškarac - Majk Barker, ali ju je pisala žena Džesika Knol, a Mila Kunis je naravno osvojila publiku u glavnoj ulozi.

Iako je na platformi IMDB ocenjen sa 6,4 mislimo da ovaj film prenosi vrlo jaku poruku žena u današnjem društvu koje polako pronalaze svoj glas i izlaze iz kutije u koju ih je stavilo patrijahalno društvo.

Tridesetpetogodišnja Tifani (Eni) Fineli kao da ima sve pod kontrolom, svoj život, posao, savršenog verenika i ono najbitnije - seebe. Kao robot, svaki korak joj je proračunat, zna šta sme, a šta ne sme da kaže, koliko otvorena bi trebalo da bude kako bi se činilo da je potpuno iskrena, a da ne bude iskrena uopšte, kako da stane u večličinu S, a da pojede što više pice može.

Najsrežnija devojka na svetu
foto: Sabrina Lantos/Netflix/The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Ona je mlada, kreativna, Eni je pisac koji želi da promeni svet, ali svet ne menjaju proračunate žene koje se uklapaju u društvo, ono što joj se desilo u prošlosti će morati da izađe na površinu kako bi se oslobodila svega što je stavlja u ulogu savršene gosođice bez mana, bez ikakvih falinki... bez prošlosti.

Otkrijte kako se glavna junakinja nosila sa mučnim događajima iz svog detinjstva, i kako je uspela da inspiriše milione žena da progovore. Film "Najsrećnija devojka na svetu" možete pogledati i na Netfliksu.

Trejler filma "Najsrećnija devojka na svetu":

(Espreso/ Ivona Jelić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.