OVO JE NAJGORA SRPSKA PESMA IKAD SNIMLJENA: Mnogi će se ostati ŠOKIRANI koja GRUPA je PEVA ali INTERNET JE PRESUDIO
Grupa Zana, Foto: Print Screen Youtube/Zana

IZNENADIĆE VAS

OVO JE NAJGORA SRPSKA PESMA IKAD SNIMLJENA: Mnogi će se ostati ŠOKIRANI koja GRUPA je PEVA ali INTERNET JE PRESUDIO

Najgore ocenjena domaća pesma.

Objavljeno: 10:39h

Sigurno vam se mnogo puta desilo da niotkuda počnete da pevušite neku pesmu ne razmišljajući previše o rečima i smislu, pevate je jer je melodična i pevljiva. Negde ste je već pokupili i ne izbacujete iz glave, u nekom trenutku postaje i omiljena samo jer vam je zabavna i ritmična.

I to je u redu jer mnogi propevaju pesme koje su unapred izanalizirali i shvatili da su ozbiljan promašaj, bez poente, sa lošim stihovima ali i dalje ih konzumiraju. Uostalom, sami pevači i izvode baš takve pesme, zar ne?

Nije bilo previše teško pronaći ozbiljno čudnu pesmu na našim prostorima ali izdvojiti samo jednu, uh...srećom, pomogla nam je kritika internet publike, te smo donekle sačuvali svoju objektivnost.

U ovom poduhvatu za najlošije ocenjenu izabrali smo pesmu kultne grupe Zana. O,da...žao nam je ali verovatno i najbolji greše, tako da, voila!

Po sredi je pesma pod nazivom ''Nemam virus, nemam sidu'' iz 1993.

Da li im se omaklo ili je nešto drugo po sredi, izvolite procenite sami i podelite sa nama svoje mišljenje o najgorim domaćim pesama.

Evo i teksta:

Imam gumu za zvakanje imam usne za cmakanje imam noge za skakanje imam krevet za sljakanje Jedan i dva jesu tri reci sta imas ti

Imam par losih navika tuce budjavih patika pare kod "Jugoskandika" kazu, dobra mi taktika Ref. 2x Nemam virus, nemam sidu zato, imaj me u vidu nemam sidu, nemam goste a zvezde ce da oproste Imas dara za muvanje vise nego za kuvanje imam kola za guranje vise nego za furanje

01:45

PRVO JAVNO POJAVLJIVANJE SINA EMINE JAHOVIĆ! Jaman izašao na binu, zagrlio majku, a ova pesma ga je POSEBNO pogodila!

(Espreso/TatjanaMaksić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.