BARBI JE SAMO POČETAK! SNIMA SE 14 FILMOVA S POPULARNIM LUTKAMA, ovo su detalji
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

HIT NA INTERNETU

BARBI JE SAMO POČETAK! SNIMA SE 14 FILMOVA S POPULARNIM LUTKAMA, ovo su detalji

Tema će biti potraga za identitetom i pronalaskom prave ljubavi i biće namenjen prvenstveno odraslima.

Objavljeno:

Proteklog vikenda najgledaniji film u Srbiji, ali i svetu je "Barbi". Novim ostvarenjem kompanija "Matel" na velika vrata je ušla u svet kinematografije i planira ne samo da snimi nastavak ove priče već i 14 novih o popularnim lutkama, navodi Varajeti.

Uveliko se radi na novim projektima inspirisanim "Matelovim" igračkama, među kojima su ljubičasti dinosaurus Barni, lutkice "poli poket", vozić Tomas i prijatelji i lutka "američka devojčica".

Ljubičasti dinosaurus inspiracija je za igrani film čiji je glavni producent Danijel Kaluja, zvezda filmova Džordana Pila, među kojima je najpoznatiji "Beži!". Robi Brener, producentkinja koja je na čelu "Matel filmsa" i koja potpisuje i "Barbi", kaže da će biti reč o jedinstvenom filmu koji će podsećati na ostvarenja Spajka Džounza.

Margo Robi, Rajan Gosling
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

- Bilo kakav film koji ima Barnija sigurno neće biti pravolinijski. Nećemo praviti Tedija (film u kom je plišani medved jedan od glavnih likova). Znate na šta mislim - rekla je Brenerova.

Tema će biti potraga za identitetom i pronalaskom prave ljubavi i biće namenjen prvenstveno odraslima.

Za film inspirisan igračkicom "poli poket", koje je "Matel" proizvodio u simpatičnim kutijama-kućicama, već je odabrana i glavna zvezda. Reč je o Lili Kolins, glumici koja se proslavila ulogom u seriji "Emili u Parizu", a film bi trebalo da režira Lena Danam, autorka serije "Girls". Najprodavanija igračka na svetu biće oživljena u igranom filmu o automobilima, kamionima i motorima. Producent Džej Džej Abrams, čuven po dva naslova iz franšize "Ratovi zvezda" ("Buđenje sile" i "Uspon Skajvokera"), kao i filmova "Armagedon", "Nemoguća misija 3" i "Zvezdane staze: Prema tami", opisao je adaptaciju kao "prizemljenu i odvažnu".

Margo Robi
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Robi Brener njegove reči tumači time da će film imati "stvarne likove s kojima će publika moći da se poveže, koji su trodimenzionalni i prolaze emotivno putovanje".

- Pogledajte bilo koji njegov film. Svi imaju neverovatnu priču i likove. To je nešto što je njemu vrlo važno - da napravi film koji nije samo zabavan nego nosi stvarnu emociju - rekla je Brenerova i otkrila da je scenarista ovog ostvarenja Rajan Engl.

Vin Dizel
foto: Profimedia

Zvezda "Paklenih ulica" Vin Dizel imaće glavnu ulogu u filmu zasnovanom na "Matelovoj" popularnoj društvenoj igri s robotima.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.