NATAŠA NINKOVIĆ NE MOŽE DOĆI SEBI ZBOG UBISTAVA: Zatražila ODGOVOR na samo JEDNO PITANJE PA UZDRMALA SRBIJU (FOTO)
Nataša Ninković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

bolno

NATAŠA NINKOVIĆ NE MOŽE DOĆI SEBI ZBOG UBISTAVA: Zatražila ODGOVOR na samo JEDNO PITANJE PA UZDRMALA SRBIJU (FOTO)

Počev od pevača, glumaca, različitih kulturnih radnika - javne ličnosti reagovale su na jutrošnju tragediju ukazavši na odgovornost društva u kojem dominiraju upitne vednosti, gde reality programi i TikTok odgajaju decu umesto roditelja

Objavljeno: 10:24h

Masakr koji je počinio učenik osnovne škole u Beogradu šokirao je region a ovim povodom oglasile su se brojne poznate ličnosti koji su iskazali saučešće porodicama stradalih te poručili da društvo snosi odgovornost za ono što se desilo.

Dok su mnogi smatrali da su oružje i masakri u školama daleka pojava za koju možemo čuti samo u medijima, današnji događaj iz Beograda mnogima je bio svojevrsno otrežnjenje te su se tako brojni poznati iz Srbije oglasili uz poruke koje pozivaju na promjene društva iz korena.

Počev od pevača, glumaca, različitih kulturnih radnika - javne ličnosti reagovale su na jutrošnju tragediju ukazavši na odgovornost društva u kojem dominiraju upitne vednosti, gde reality programi i TikTok odgajaju decu umesto roditelja.

a, ž
foto: Printscreen/Instagram/natasaninkovic

Nataša Ninković podelila je poruku atletičarke Ivane Španović koja je poručila: "Tragedija u školi Vladislav Ribnikar liči na nešto što smo, do sada, zamišljali da se dešava samo u Americi. Međutim, decenije državne i medijske promocije kriminalaca, mafijaša, reality monstruma, šunda, nasilja i dekadencije bolesnih vrijednosti i nebrige o čoveku dovele su do konačnog poraza srpskog društva. Moje iskreno saučešće porodicama žrtava, ranjenima od srca želim što brži oporavak".

(Espreso/Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.