Ovo su NAJGORI glumci SVIH VREMENA! Ne tvrdimo mi, činjenice govore za nas! (FOTO)
Foto: Printscreen

Šta će ljudi...

Ovo su NAJGORI glumci SVIH VREMENA! Ne tvrdimo mi, činjenice govore za nas! (FOTO)

najgori od najgorih i za sve to postoji i nagrada...
Objavljeno: 15:40h

Lindzi Lohan

foto: Printscreen

Stekla je ogromnu slavu još kao tinejdžerka, ali nakon filma Herbi: Buba nabudžena do zuba sve je pošlo nizbrdo. Četiri puta je bila nominovana za najgoru glumicu – za filmove: Samo moja sreća, Znam ko me je ubio ( i to dve nominacije jer je glumila blizankinje) i za The Canyons.

Ben Aflek

foto: Printscreen

Osim glume, Ben je tokom godina stekao ugled i kao reditelj, ali svoj talenat nije uvek umeo da iskaže ispred kamere. Ima četiri nominacije za najgoreg glumca tokom karijere za filmove: Batman v. Superman, Devojka iz Džersija (i Preživeti Božić), Gigli ( i Derdevil i Isplata) i Perl Harbur.

Nikolas Kejdž

foto: Printscreen

Pre 21 godinu je osvojio Oskara za najboljeg glumca u drami Napuštajući Las Vegas, ali tokom karijere ima šest nominacija za Zlatnu malinu: 2013. za Goust Rajder: Duh osvete (i U potrazi za pravdom), 2012. za Luda vožnja (i Sezona lova na veštice i Otmica), 2008. za Gosut Rajder (i Nacionalno blago: Knjiga tajni i Sledeće), 2007. za Čoveka od pruća i ove godine za sporednu ulogu u Snowdenu.

Edi Marfi

foto: Printscreen

Legenda komedije poslednjih godina nikako da pronađe ulogu kojom će pokazati svoj komičarski talenat. Nominovan je za Malinu šest puta i osvojio je dve nagrade: za najgoreg glumca u svim ulogama u Norbitu i 2010. godine nimalo laskavo priznanje Najgori glumac decenije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.