BRAT DEČKA SA SLIKE JE NAŠ MEGA POPULARAN GLUMAC: Nećete verovati da je u pitanju BAŠ ON (FOTO)
Milan Bosiljčić, Foto: Instagram

DA LI STE ZNALI?

BRAT DEČKA SA SLIKE JE NAŠ MEGA POPULARAN GLUMAC: Nećete verovati da je u pitanju BAŠ ON (FOTO)

Milan Bosiljčić, brat Ivana Bosiljčića, je takođe glumac i pojavljivao se u nekoliko poznatih serije, među njima je i "Igra sudbine".

Objavljeno:

Poznati srpski glumac Ivan Bosiljčić uveliko gradi veoma uspešnu karijeru i u Rusiji, a na društvenim mrežama je veoma aktivan, gde publika prati sva dešavanja vezana za njegov angažman.

Milan Bosiljčić
foto: Printscreen Instagram

Ipak, o njegovom privatnom životu se ne zna puno. Osim što je u skladnom braku sa pevačicom Jelenom Tomašević, malo ko zna da Ivan ima brata koji je takođe glumac. Milan Bosiljčić pojavio se u nekoliko popularnih serija, a među poslednjima je "Igra sudbine". U javnosti se često spominje da je Ivan Bosiljčić Milanov brat od strica, a upravo on je jednom prilikom dodatno pojasnio srodstvo sa popularnim glumcem.

Ivan Bosiljčić
foto: Nemanja Nikolić

"Nas dvojica smo rođaci, tačnije četvrto koleno. Kada su naši došli iz Hercegovine, oni su svi živeli zajedno. Sto godina su živeli u komuni zajedno, a i dan-danas se potpomažu", rekao je Milan. On je otrkio da ga je brat spremao za prvu ulogu u seriji "Jelena", a uloga opasnog Komarca u "Igri sudbine" donela mu je veliku popularnost, dok zbog toga susret sa publikom, u većini slučajeva, uglavnom prođe pod čudnim okolnostima.

"Do sada sam imao situacije da me ljudi na pumpi duže zagledaju i priđu mi sa rečenicom: 'Izvini, prosto ne mogu da shvatim da se toliko smeješ, a da si u seriji onoliki skot'. Uživo nosim potpuno drugačiji energiju od Komarc", rekao je glumac jednom prilikom, prenosi Informer.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.