STIGLO ZVANIČNO OBAVEŠTENJE O RADETU ŠERBEDŽIJI: Evo šta se dešava
Rade Šerbedžijao, Foto: Ana Paunković

poznat datum

STIGLO ZVANIČNO OBAVEŠTENJE O RADETU ŠERBEDŽIJI: Evo šta se dešava

Svoj autorski pečat je ostavio na pesmama „Šeherezada“ i „Ne okreći se sine“ naslovna numera čije stihove upućuje sinu i mlađim generacijama, a inspiraciju za iste je pronašao u jednoj sceni proslavljenog Bauerovog filma iz 1956

Objavljeno:

Glumac, pesnik , reditelj i muzičar , Rade Šerbedžija, održaće koncert sa svojim bendom Zapadni kolodvor 21.decembra u mts Dvorani pod nazivom "Eto pjesma", a sutradan 22.decembra u i publika u novosadskom Srpskom narodnom pozorištu imaće prilike da vidi i čuje isti program, najavili su organizatori.

Na tradicionalnim prednovogodišnjim koncertima Rade Šerbedžija će predstaviti pesme sa novog albuma, ali i neprolazne pesme „Ne daj se Ines“ , „Imam pjesmu za tebe“, „Meni se dušo od tebe ne rastaje“, „Barbara“, i druge iz svoje bogate muzičke karijere.

Novi živi album „Ne okreći se, sine“ sa 11 numera predstavlja vrhunac stvaralaštva velikana regionalne muzičke scene.

Na njemu su svirali članovi prateće grupe Zapadni kolodvor , među autorima su i Husein Hus Hasanefendić (Parni valjak), koji je napisao hit „Eto pjesma“, Damir Urban autor teksta za pesmu „Govorila je tako tiho, tiho, tiho“, čuveni virtouz Miroslav Tadić svira na Arsenovoj pesmi „New York“, Ante Gelo u pesmi „Ostala si uvijek ista“, autora Ðorđa Novkovića i Željka Sabola.

Rade Šerbedžija
foto: Promo

Na albumu se nalaze i saradnje sa Gabi Novak i Matijom Dedićem u Arsenovoj pesmi „Od kako te ne volim“, i „Na nešto me sjeća taj grad“ koju je Rade Šerbedžija otpevao zajedno s autorom pesme Darkom Rundekom.

Svoj autorski pečat je ostavio na pesmama „Šeherezada“ i „Ne okreći se sine“ naslovna numera čije stihove upućuje sinu i mlađim generacijama, a inspiraciju za iste je pronašao u jednoj sceni proslavljenog Bauerovog filma iz 1956.

„Radujem se ponovnom susretu i druženju sa vernom publikom i izvođenju pesama sa novog albuma uživo. Na albumu sam okupio vrhunsku ekipu autora i saradnika, a dao sam i autorski potpis. Jako sam zadovoljan kako je album prošao u regionu. To su sve pesme o ljubavi, prijateljstvu, posebnog senzibiliteta, jedna nežna i setna ploča“ rekao je svestrani umetnik i pozvao publiku na lepo druženje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.