Nakon veličanstvene proslave svog 12. rođendana, Televizija Klasik nastavlja sa najboljim domaćim programom!
Foto: Promo

najava

Nakon veličanstvene proslave svog 12. rođendana, Televizija Klasik nastavlja sa najboljim domaćim programom!

Objavljeno:

Oktobar je definitivno prošao u znaku Televizije Klasik, a gledaoci će i tokom novembra imati puno razloga da ne menjaju kanal!

Slavlje je počelo u takmičarskoj atmosferi: organizovana su čak tri Klasik Pub Kviza, gde su najveći zaljubljenici u domaću kinematografiju imali priliku da provere svoje znanje o domaćim kultnim filmovima i serijama, replikama, čuvenim likovima i ujedno se sjajno zabave. Najbolji među njima su mogli da prisustvuju najglamuroznijem događaju, proslavi 12. rođendana Televizije Klasik u MTS Dvorani!

Paralelno, 27. oktobra na Televiziji Klasik je sa emitovanjem počeo slavljenički program, koji je trajao čak četiri dana, tako da je publika mogla da uživa u Klasikovih 12 - najvećim filmskim klasicima domaće kinematografije. Samo neki od čuvenih ostvarenja su Ko to tamo peva, Maratonci trče počasni krug, Varljivo leto ‘68, Lajanje na zvezde… Ovo je samo početak iznenađenja, jer gledaoce u novembru čekaju dve velike premijere - sa emitovanjem kreću serije Tajkun i Kalkanski krugovi!

1 / 12 Foto: Promo

Vrhunac slavlja bila je proslava rođendana u MTS Dvorani. Kako je Televizija Klasik po svemu posebna, i sama proslava je morala da bude takva, pa su zvanice stizale oldtajmerima na događaj, a sve je bilo u znaku NIJE RETRO, NEGO KLASIK. Nakon crvenog tepiha, gosti su mogli da uživaju u projekciji kultnog ostvarenja Ko to tamo peva, a kruna večeri je bila žurka uz nezaboravne muzičke klasike.

Televizija Klasik će nastaviti da neguje ljubav prema domaćem klasičnom filmu, ali i da sprema savremene naslove koji tek traba da postanu klasici!

Kanal ekskluzivno dostupan na Telekom Srbija TV platformama.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.