UBIJEN POZNATI PEVAČ: Saopštene STRAVIČNE VESTI
Foto: Printscreen/Youtube/FOX5 Las Vegas

horor

UBIJEN POZNATI PEVAČ: Saopštene STRAVIČNE VESTI

Niko ne može da veruje šta se desilo

Objavljeno: 12:26h

Saopštene su užasne vesti.

Ljudi su u šoku nakon ovih vesti.

Niko ne može da veruje šta se desilo.

Tragedija kakva se ne pamti.

Preminuo je Takeoff, član Migosa sa reperima Kuavo i Offset, prenosi TMZ. 28-godišnji reper, pravim imenom Kirshnik Khari Ball, smrtno je upucan u kuglani u Hjustonu gde su on i Kvavo igrali kockice oko 2:30 po hjustonskom vremenu.

Prema glavnom medijskom izdanju TMZ, izvori za sprovođenje zakona i više svedoka izveštavaju da se fatalni incident dogodio nešto posle 2:30 ujutro.

Kako se navodi, ispostavilo se da je muškarac 28-godišnji Takeoff koji je smrtno povređen i preminuo od prostrelnih rana.

Samo par sati pre pucnjave, Takeoff je objavio selfi sa kuglane. Kvavo je objavio snimak ranije uveče, kako se vozi po Hjustonu sa Jasom Prinsom, koji je slavio rođendan.

Takeoff, čije je pravo ime Kirshnik Khari Ball, bio je najmlađi član Migosa. Kvavo je bio njegov ujak, a Ofset njegov rođak.

Okupili su se kao grupa 2008. u Džordžiji, i postali multiplatinasti hitmejkeri... izbacivši svoj prvi veliki hit, „Versace“, 2013. Bili su broj jedan na Bilbordu 2016. sa „Bad and Boujee“.

Nedavno su Kuavo i Offset objavili projekat kao duo, Unc & Phev. Upravo su u ponedeljak objavili svoj najnoviji muzički spot "Messi".

(Espreso/TMZ)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.