SAOPŠTENE TEŠKE VESTI: Umro POZNATI GLUMAC u 65. godini, TUGA
Glumac, Foto: Printscreen/Youtube/ ilegal89

crne informacije

SAOPŠTENE TEŠKE VESTI: Umro POZNATI GLUMAC u 65. godini, TUGA

Iza njega je ostala bogata karijera

Objavljeno: 09:28h

U rane jutarnje sate saopštene su crne vesti.

Preminuo je poznati glumac.

Ovim vestima se niko nije nadao.

Iza njega je ostala bogata karijera.

Ceo svet je pogodila ova informacija.

Kolege se opraštaju od njega.

Porodica je u velikoj žalosti.

Glumac
foto: Printscreen/Youtube/ilegal89

Vest o smrti glumca Ilijasa Zervosa, koji je iznenada preminuo od srčanog udara u 65. godini, proširila je tugu u umetničkom svetu.

"Sa velikom tugom smo upravo saznali neke tragične vesti. Naš voljeni Ilias Zervos nas je iznenada napustio. Naš dobar prijatelj, naš dostojan višestruko talentovan kolega, koji je ostavio trag u pozorištu i na televiziji divnim ulogama, koji je dao svoj poseban glas desetinama crtanih junaka i voleli su ga mladi i stari, glumac koji se bori za prava glumaca tiho je otišao. .. Naš dragi prijatelju, srećan put...", oglasio se njegov kolega.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/ilegal89

Ilias Zervos je učestvovao u mnogim predstavama i televizijskim serijama. Od 1990. godine radi sa audio-vizuelnim i drugim sinhronizovanim kompanijama, dajući svoj glas animaciji, naraciji i režiranju sinhronizovanih serija.

Glumio je u mnogobrojnim filmovima.

Glumac
foto: Printscreen/Youtube/ilegal89

Završio je dramsku školu Veaki, a diplomirao je i Školu ekonomskih i komercijalnih nauka (sada Atinski univerzitet za ekonomiju i poslovanje). Bio je član Udruženja grčkih glumaca. Godine 2014. bio je kandidat za regionalnog savetnika Atike (u severnom sektoru) sa kombinacijom Life Force Rene Dourou.

Glumac
foto: Printscreen/Youtube/ilegal89

Među popularnim serijama u kojima je učestvovao su Konstantinu i Elenis, gde je igrao advokata Harija Rome, Konstantinu Katakuzinu, Akrosa Oikogenejaka, Noževi, Stambena zgrada, Lifting i druge.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.