SAOPŠTENE SU TEŠKE VESTI: Umro POZNATI PEVAČ, TUGA
Pevač, Foto: Printscreen/Youtube/ chalinosa

crne infomacije

SAOPŠTENE SU TEŠKE VESTI: Umro POZNATI PEVAČ, TUGA

Njegove pesme će svi pamtiti

Objavljeno: 18:44h

Umro je poznati pevač.

Saopštene su tužne vesti.

Njegove pesme će svi pamtiti.

Kolege i porodica se u velikoj žalosti opraštaju od njega.

Bio je velika legenda.

Hitove će slušati i naredne generacije.

Ceo svet je u šoku posle ove informacije.

Bio je jedan od poznatijih pevača.

Pevač
foto: Printscreen/Youtube/ chalinosa

Agustin Ramirez, pevač Los Kaminantesa, preminuo je u 70. godini.

Iako njegova porodica nije dala više detalja o uzroku njegove smrti, izjavili su da je otišao u miru i okružen svojim najmilijima

Los Kaminantes su jedna od najpopularnijih grupa u Meksiku i poreklom su iz Gvanahuata. Braću Agustina, Brigida i Bernarda tetke su odvele u Sjedinjene Države i tamo su naučili da sviraju razne muzičke instrumente radeći u fabrici.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/ chalinosa

Pošto je njihova porodica bila skromnog porekla, mladi su otišli ​​u ovu zemlju da poboljšaju svoje ekonomsko stanje i shvativši da muzika postaje više od hobija, odlučili su da osnuju grupu Los Kaminantes.

Nakon nekoliko izmena u postavi grupe, dobili su pomoć Abela de la Lune da snime svoju prvu studijsku pesmu novcem koji su sami prikupili.

Pevač
foto: Printscreen/Youtube/ chalinosa

Kasnije su svoje ploče emitovali među lokalnim radio stanicama.

Agustin je preminuo u miru okružen porodicom i najmilijima. Kao pevač Los Kaminantesa, Agustin je iza sebe ostavio neverovatnu karijeru dugu više od 40 godina.

Jedina stvar koju je voleo više nego da bude na sceni pred svojim fanovima je ljubav koju je gajio prema svojoj porodici.

Upravo 28. avgusta ove godine proslavili su 70. rođendan, a na društvenim mrežama se pojavila fotografija na kojoj su obukli elegantno trodelno odelo, kao što su nekada izlazili na scenu: "Danas slavimo još jednu godinu, prijatelji. Zahvalan sam Bogu što mi je dao još jedan rođendan", napisao je tada Augustin.

Godine 1983. objavili su svoj prvi album pod nazivom Supe Perder i tako započeli uspon do međunarodne slave. U Meksiku su bili dobro primljeni i 1990. snimili su svoj prvi film pod nazivom Caminantes… Si Hai Caminos.

Pevač
foto: Printscreen/Youtube/ chalinosa

Iako je smrt njegovog mlađeg brata, Martina Ramireza, bila udarac za Los Kaminantes, oni su odlučili da nastave sa svojim projektima.

Agustin Ramirez je rođen 28. avgusta 1952. bio je odgovoran za komponovanje najvećih hitova 'Los Caminantes' kao što su: 'Palomita Mensajera', 'Para kue tu kue tu puede regresar', 'Regresare', 'Volar, volar', 'Zagrli me', 'Jedne noći', 'Sviđa mi se sve na tebi', i mnoge druge.

Pevač
foto: Printscreen/Youtube/ chalinosa

Tokom svoje karijere snimili su više od 30 albuma i imali brojne saradnje sa međunarodnim grupama. Do 2023. objavili su svoj najnoviji materijal i nastavili da dele svoju muziku sa svojim pratiocima do Agustinove smrti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.