RADOŠ BAJIĆ OTKRIO KOLIKA MU JE PENZIJA! Od cifre će Srbe ZABOLETI GLAVA
Foto: Dragana Udovičić

moŽEte li pogoditi?

RADOŠ BAJIĆ OTKRIO KOLIKA MU JE PENZIJA! Od cifre će Srbe ZABOLETI GLAVA

O Radošu su govori njegov sin Nedeljko Bajić, glumica Danijela Nela Mihailović, a odlomke je čitao Nikola Rakočević. Knjigu su zajedno izdali "Kontrast studio" i izdavačka kuća "Službeni glasnik"

Objavljeno:

U holu Jugoslovenske kinoteke predstavljena je juče monografija Radoša Bajića "Moj život - moja priča". Proslavljeni srpski glumac, scenarista i reditelj nedavno je zaokružio 45 godina izuzetno uspešnog umetničkog rada i stvaranja.

Dobitnik je svih značajnih profesionalnih i društvenih priznanja u Srbiji. Povodom ovog velikog profesionalnog jubileja, izdavačka kuća “Službeni glasnik” krajem prošle godine objavila je ilustrovanu autobiografiju Radoša Bajića, pod nazivom “Moj život – moja priča”.

Iza njega je blistava glumačka karijera sa više od stotinu uloga na filmu i televiziji, a još kao studenta upoznao ga je akademik Dušan Kovačević.

1 / 7 Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Printsccreen/Youtube

Radoš Bajić poklonio je svoju knjigu svima koji su došli na promociju. Našalio se da RTS samo sada reprizira njegovu seriju "Selo gori, a baba se češlja", pozdravio se sa Oliverom Kovačević, a otkrio je koliko danas zarađuje.

- Moja penzija je 42.000 dinara - ispričao je Bajić.

O Radošu su govori njegov sin Nedeljko Bajić, glumica Danijela Nela Mihailović, a odlomke je čitao Nikola Rakočević. Knjigu su zajedno izdali "Kontrast studio" i izdavačka kuća "Službeni glasnik".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.