RAZOTKRIVENA SVA ISTINA O "TOPOLSKOJ 18"! Ovo će vas baš šokirati
Foto: Printscreen, RTS

šok otkriće

RAZOTKRIVENA SVA ISTINA O "TOPOLSKOJ 18"! Ovo će vas baš šokirati

"Topolska 18" ne samo da je obeležila glumicu, ona je ostala urezana u sećanju i mnogobrojnoj publici koja i dan-danas s posebnim žarom gleda reprize "Srećnih ljudi"

Objavljeno: 12:44h

Glumica Snežana Savić igrala je u mnogobrojnim serijama i predstavama, a ono što je posebno obeležilo njenu karijeru jeste tumačenje lika čuvene Maline Vojvodić u seriji "Srećni ljudi".

Budući da je ona istovremeno i otpevala pesmu "Topolska 18", koja je bila i lajtmotiv ove serije i pratila njenu televizijsku ljubavnu priču s Aljošom Vučkovićem, glumica i pevačica svojevremeno je priznala da je svaki put iznova preplave emocije kada je čuje.

"Topolska 18" ne samo da je obeležila glumicu, ona je ostala urezana u sećanju i mnogobrojnoj publici koja i dan-danas s posebnim žarom gleda reprize "Srećnih ljudi".

Ono što su se mnogi pitali više od dvadeset godina jeste značaj ove pesme, a bilo je i nedoumica da li je ta pesma zasnovana na istinitom događaju ili je taj naziv ulice bio inspirativan po nekog.

Snežana Savić je jednom prilikom otkrila šta se krije iza svega toga i rešila misteriju.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube

- Ljiljana Pavić je živela u toj ulici tokom studentskih dana – rekla je Savićeva jednom prilikom.

Podsetimo, Ljiljana Pavić je supruga scenariste "Srećnih ljudi" Siniše Pavića i njegov pomoćnik u pisanju scenarija.

Ovo nije jedina pesma koju je uradila za njihove serije, već i recimo naslovnu numeru "Srećnih ljudi" koju izvode Ekstra Nena i Boba Stefanović, potom "Srce porodično" (Željko Samardžić), "Ja hoću život" (Dado Topić).

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.