A koga ovo ne zanima? Evo kakav će biti kraj Igre prestola! (FOTO)

Napokon otkriveno!

A koga ovo ne zanima? Evo kakav će biti kraj Igre prestola! (FOTO)

Džordž R. R. Martin je napokon rešio da otkrije neka od budućih dešavanja u seriji
Objavljeno: 14:51h

Martin (67) ljubomorno čuva dešavanja u knjizi, ali je nagovestio ljubiteljima ono što mogu da očekuju na samom kraju Igre prestola. - Mislim da treba da imate nade. Svi zaslužuju srećan kraj na neki način. Mene privlače ti ‘gorko-slatki’ završeci. Ljudi me pitaju kako će se završiti ‘Igra prestola’, a ja neću da im kažem, ali uvek kažem da se može očekivati ‘gorko-sladak’ kraj - rekao je on. A onda je napravio paralelu sa Tolikinom, pa ne bi bilo čudno da od njega i ukrade neki zaplet. - Tolkin je to fenomenalno radio. Nisam to razumeo kao dete, dok sam čitao ‘Povratak kralja’ (misli na treći deo trilogije ‘Gospodar prstenova’). Ne možete postići neki cilj i onda se praviti da je život savršen. To ne ide tako - kaže Martin. 7 razloga zbog kojih je zvezda Igre prestola najseksi žena godine! (FOTO)

Teon - Igra prestola
Sa kojim likom iz Igre prestola bi Snup Dog popušio džoint i muvao cice? (FOTO) Uprkos tome što je pisanje knjige započeo punih 17 godina pre nego što će prvi put sesti za pregovarački sto sa predstavnicima HBO, Martin pristaje da nikad nije ni očekivao da će knjige biti objavljivane pre serije. - Serija ne utiče na pisanje, osim što povećava stres”, rekao je on studentima novinarstva tokom diskusije na Nortvestern koledžu, gde je primio alumni nagradu. Već neko vreme slušam o tome i mnogi me pitaju kako sebe da nateram da pišem brže. Mislim da je odgovor: ‘Ne mogu’. Pišem tempom kojim pišem i to što je serija u toku neće promeniti ono što su moje knjige - objašnjava Martin. Pročitajte ako smete: Evo šta će se desiti Stanisom u Igri prestola! (FOTO)
Bored Panda
DA LI SE SLAŽETE? Ovo je 10 NAJBOLJIH američkih serija ikad! (FOTO) (VIDEO) Martin je u početku planirao da završi pisanje romana do 1998. (!) ali ljubitelji ovog štiva čekaju duže od četiri godine na šesti deo “Pesme leda i vatre”. Šuška se da će se naći prodaji početkom sledeće godine i to pre emitovanja prve epizode šeste sezone serije, zakazanog za april, ali još ništa nije potvrđeno. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.