BEOGRAD SPREMAN ZA SPEKTAKL: Spremite se za KONCERT LETA, 3. JULA!
Snarky Puppy, Foto: Promo

bend

BEOGRAD SPREMAN ZA SPEKTAKL: Spremite se za KONCERT LETA, 3. JULA!

Ovo je njihov najambiciozniji i najveći projekat do sada, sniman uživo pred publikom

Objavljeno: 10:31h

Snarky Puppy po drugi put stiže u Beograd u organizaciji Musicology Sessions, nakon nezaboravnog koncerta 2019. godine! Posle skoro 2.000 koncerata, 13 albuma, 4 Gremi nagrade, 8 JazzTimes and Downbeat nagrada Ali nakon svog poslednjeg, Live At The Royal Albert Hall, albuma koji je osvojio Gremi, bend radi sve osim usporavanja.

Upravo dok pišemo vest o njihovom koncertu izlazi njihov novi singl “Trinity” koji najavljuje njihov novi album “Empire Central” koji očekujemo u septembru. Snarky Puppy proširuje svoje uticaje i spaja džez, fank, rok i druge žanrove u jedinstvenu mešavinu. Ovo je njihov najambiciozniji i najveći projekat do sada, sniman uživo pred publikom!

Na pitanje kako bi opisao našu publiku i sa kojim utiscima je prethodnih godina odlazio iz Beograda, Michael League odgovara: “Beograd uvek ostavi jak utisak na mene kad god dođem, bez obzira na to sa kim sam na turneji. Neverovatno je videti publiku – tako mladu, tako punu energije – koja zaista razume šta se svira. Dobijam osećaj da u Beogradu postoji jaka muzička kultura.”

Pre velikog koncerta Snarky Puppy-ja, nastupiće mlada kantautorka sa svojim bendom Gorica & The Grooveheadz! Njihova muzika inspirisana je različitim muzičkim pravcima poput džeza, fank-a, rock-a, drum&bass-a, soul-a i pop-a, tako da vas očekuje prava multižanrovska vožnja. Ove godine očekujemo njihov debi album na kom će se naći i neka od njihovih prvih izdanja kao što su singlovi: “Senke”, San na javi”, “Oteto”... Ovaj mladi perspektivan bend, imao je priliku da nastupa na velikim džez festivalima u Srbiji i regionu, pa je koncert na Kalemegdanu bio logičan sled!

Čekamo vas na teniskim terenima od 20h, da zajedno đuskamo uz Goricu & The Grooveheadz, a zatim i uz velike, najveće - SNARKY PUPPY!

Ulaznice: https://new.tickets.rs/event/snarky_puppy_1766

Event: https://www.facebook.com/events/5181544141867424

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.