Gde su, šta rade i kako danas izgledaju legendarni glumci iz Mućki? (FOTO)
Foto: Promo

Only Fools and Horses

Gde su, šta rade i kako danas izgledaju legendarni glumci iz Mućki? (FOTO)

Serija „Mućke“ nedavno se našla na vrhu liste najgledanijih programa u istoriji britanske televizije
Objavljeno:

Kasandra Troter (Gvinet Strong)

foto: prtsc/iFL TV

Gvinet Strong igrala je Rodnijevu veliku ljubav Kasandru, ali je nakon završetka “Mućki” ponovo zaigrala uz Dejvida Džejsona u seriji “A Touch of Frost”. Kasnije je imala manje uloge u serijama “West End” i “Midsomer Murders”. Krajem prošle godine vratila se na male ekrane pridruživši se postavi britanske sapunice “Eastenders” u kojoj igra Džeraldin Klou, vođu ženskog pikado tima.

Demijen Troter (Bendžamin Smit)

Ulogu Delbojevog sina igralo je više dečjih glumaca, ali je Bendžamin Smit od 2001. postao “stalni” Demijen. Ovaj 27-godišnjak je kasnije imao uloge u “Holby City” i “Doctor Who”, a pojavljivao se i u “Eastenders” i “Skins”. Dobio je glavnu ulogu u drugoj epizodi BBC programa “Accused”, pojavio se u komediji “No Offence” i igrao vojnika u mini seriji “Native”.

Bojsi (Džon Čelis)

foto: prtsc/Andrea I.

Auto diler Obri “Bojsi” Bojs u “Mućkama” imao je spinof “Green Green Grass” koji je prikazivan između 2005. i 2009. Džon Čelis je objavio i dve autobiografije – “Being Boycie” i “Boycie and Beyond”. Prošle godine se pojavio kao kapetan Pikok u sitkomu “Are You Being Served”.

Denzil Talser (Pol Barber)

foto: prtsc/BBCWorldwide

Pol Barber je, pored Denzila, imao niz drugih poznatih uloga, poput Horsa u britanskom filmu “The Full Monty”. Ovaj 65-godišnjak glumi i danas u serijama “Coronation Street”, “Casualty” i “Death in Paradise”.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.