12 serija koje će vas 2017. godine DRŽATI ZALEPLJENE ZA EKRAN! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

dosta obećavaju!

12 serija koje će vas 2017. godine DRŽATI ZALEPLJENE ZA EKRAN! (FOTO) (VIDEO)

Ako je suditi prema najavama novih serija za 2017. godinu, pred njima je, bar "na papiru", sjajna budućnost...
Objavljeno: 22:57h

Mindhunter

Nova serija majstor trilera Dejvid Finčer je priča o agentima FBI-ja koji pomoću uhapšenih serijskih ubica pokušavaju da reše slučajeve. HBO je svojevremeno trebalo da stoji iza ovog projekta, ali onda uskočio je Netfliks i dodao na svoj repertoar još jedan obećavajući projekat.

foto: AP / Joel Ryan

She's Gotta Have It

Trideset godina posle istoimenog debija, Spajk Li se vraća sa istom pričom samo u vidu serije. Deset epizoda će pratiti život 20-ogodišnjaka iz Bruklina koji pokušava da dovede život u red balansirajući između posla, prijatelja i tri ljubavnice.

A Series of Unfortunate Events

Film "Lemony Snicket: A Series of Unfortunate Events" Breda Silberinga iz 2004. godine pokazao je da je priča o talentovanim siročićima i njihovoj borbi protiv tajnih društava vrlo zahvalan materijal za film. Gledaoci će uskoro imati priliku da uživaju u istoimenoj seriji Berija Zonenfelda, u kojoj ulogu grofa Olafa tumači Nil Patrik Haris.

Iron Fist

Marvel ove godine dobija još jednog superheroja, majstora borilačkih veština koji ima i neobične mistične moći. U glavnoj ulozi pojaviće se Fin Džouns.

A posle Iron Fist-a, stižu i Defendersi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.