UPRAVO JE SAOPŠTENO: Umro GLUMAC!
Glumac, Foto: Printscreen/Youtube/En las Mañanas con Uno

crne vesti

UPRAVO JE SAOPŠTENO: Umro GLUMAC!

Mnogi će ga se rado sećati

Objavljeno:

Još jedan čovek je napustio ovaj svet.

Porodica se oprašta od njega.

Mnogi će ga se rado sećati.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/En las Mañanas con Uno

Preminuo Horhe Alfonso Zuloaga, poznatiji kao Topolino koji je za 100 godina uspeo da nastupi kao otac, suprug, novinar, glumac, komičar i pisac. Ovaj lik, je poznat širom Kolumbije, u bolnici je bio dve nedelje zbog upale pluća

Rođen 1. maja 1922. Topolino je uspeo da izgradi veoma važnu karijeru u važnim kolumbijskim medijima. Ovaj lik je pedesetih godina radio u novinama El Espectador kao novinar za pravosudni izvor.

Glumac
foto: Printscreen/Youtube/En las Mañanas con Uno

Sedamdesetih godina, Topolino Zuloaga je došao na snimanje Vesele subote, renomiranog humorističnog programa i tamo je započeo karijeru komičara koja ga je na kraju lansirala u slavu.

Voditelj Alfonso Lizarazo pozvao je ovaj lik da učestvuje kao takmičar, a njegov uspeh je bio toliko odjekujući da je zvanično povezan kao deo glumačke ekipe 1977.

Glumac
foto: Printscreen/Youtube/En las Mañanas con Uno

Sa oko 72 godine odlučio je da se potpuno posveti porodici. Topolino je živeo miran život sve dok prošle godine nije doživeo moždani udar koji mu je ograničio pokretljivost i primorao ga na fizikalnu terapiju, iako je ostao stabilan, potvrdila je njegova porodica.

Godine 2019, šest godina nakon što je napustio televiziju, Marselino Rodrigez se ponovo pojavio na snimanju Srećne subote, ovog puta kao gledalac i u invalidskim kolicima, programa tokom kojeg su mu odali počast.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.