Poslastica ZA SVE LJUBITELJE KNJIGA: 15. Noć knjige u Laguninim i Delfi knjižarama!
Foto: Promo

Manifestacija koja promoviše čitanje

Poslastica ZA SVE LJUBITELJE KNJIGA: 15. Noć knjige u Laguninim i Delfi knjižarama!

Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu iznose 25, za dve 30, za tri 35 a za četiri i više knjiga 40 odsto i 20 odsto na knjige drugih izdavača
Objavljeno: 15:52h

Izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi ovog petka spremaju pravu poslasticu za sve ljubitelje knjiga!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Manifestacija koja promoviše čitanje i knjigu, 15. regionalna Noć knjige održava se 16. decembra od 17 do 24 časova u Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

foto: Ilustracija, Fonet / Dragan Antonić

Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu iznose 25, za dve 30, za tri 35 a za četiri i više knjiga 40 odsto. U Noći knjige učestvuje i 50 drugih izdavača, čiji naslove biti dosupni po 20 odsto nižoj ceni. Strana izdanja će se prodavati sa popustom od 20, a gift program 10 odsto.

foto: Promo

Popusti važe i na sajtu Delfi knjižara www.delfi.rs, a uz svaku kupovinu obezbeđeni su pokloni.

Na popustu do 20 odsto su izdanja izdavačkih kuća: Agape knjiga, Agora, Algoritam, Arhipelag, Book, Booka, Clio, Čarobna knjiga, Data Status, Dereta, Dexy Co, Draslar partner, Evro Book, Fabrika slova, Finesa, Geopoetika, Global Press, Globosino, Heliks, Sezam Book, Kontrast, Kreativni centar, Leo Commerce, Lom, Mascom, Miba Books, Novosti, Nova Knjiga Plus, Odiseja, Orfelin, Paideia, Paladin, Pčelica, Psihopolis, Publik Praktikum, Samizdat, Službeni glasnik, Solaris, Srpska reč, Urban Reads, Valera, Verba, Via print, Vukotić media, Vulkan.

foto: Ilustracija, Fonet / Dragan Antonić

Članski popusti Laguninog kluba čitalaca i količinski popusti, u Noći knjige, se neće sabirati sa akcijskim, odnosno sa popustima važe samo u Noći knjige.

I ovog puta Noći knjige su se priključile biblioteke u gradovima širom Srbije, pa će 45 biblioteka odobravati popuste na godišnju članarinu i organizovati specijalne programe.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.