Tražila sam dečka na društvenim mrežama: Za 7 dana mi se javilo više manijaka nego za 36 godina života!
Foto: Badoo

don`t try this at home

Tražila sam dečka na društvenim mrežama: Za 7 dana mi se javilo više manijaka nego za 36 godina života!

Društvena mreža Badoo posvećena seksu sada ima više od 130 miliona korisnika. Njeni tvorci je opisuju kao najveću društvenu mrežu koja služi za upoznavanje ljudi. Oni je nazivaju i "Facebookom za seks''
Objavljeno:

E onda polako ali sigurno dolaze na red i oni koji baš cene "intelekt" kod žene.

Start im je vrhunski. Ne znam samo da li je mislio ozbiljno da ću mu odgovoriti? Kapiram da neko možda i padne na ovo, ali je ta riba baš očajna...

foto: Printscreen

E sad, ljudska glupost je čudna stvar. Ponekada zbog nerazumevanja, odnosno neuključivanja onoga što može, ali i ne mora da se nazove mozak (što bi rekla Jelena Karleuša - mozak je polni organ), stižemo i do teških reči.

Mislim da se nešto nismo dobro razumeli ili ja ne shvatam kako JA treba da se borim za poverenje muškarca. WTF! Možda, evo, nisam pametna...

foto: Printscreen

Kao što sam već rekla, zaista volim duhovitost, ali ima i onih koji verovatno nisu stigli da razmisle jer je ovde na Badoo bitna samo jedna stvar: Pošalji mi fotku si*a. A imaš i usta? I pričaš? Koga briga, realno...Omašila sam priču...

foto: Printscreen

E sad dolazimo do primera čovekolikog bića. Čovekolikog jer je sve osim čoveka, tačnije nema osobine istog. Ovo je tip koga treba izbegavati u širokom luku, to su oni koji će vam reći da traže vezu, ne seks, da žele da vas upoznaju i to odmah, sad!

Konkretno ovaj lik, čije ime neću spominjati, ali jako bih volela da svi znaju. On se eto dopisivao sa mojom drugaricom pre samo mesec, dva isto na Badoo. On je kao po običaju prodavao priču kako je divan, kako traži devojku jer jelte nikako nekoga normalnog da upozna, bla bla bla. Reši moja drugarica da se i nađe sa njim (da održala sam joj lekciju da to uopšte nije bila pametna ideja ići sama noću da se sastane sa apsolutno nepoznatim likom).

foto: Promo

Simpatičan mladić, malo mršav, ali u principu sa lepim licem, stajali su pored njegovog auta, a on je na svakih 2 minuta vadio maramicu i briskao svoje čedo. Tu već počinje sve da izgleda kao scena iz nekog Felinijevog filma. Onda je počeo da procenjuje "psihičko stanje" moje prijateljice, kako je ona vidno istraumirana razvodom njenih roditelja (inače, potpuna nebuloza) i tako u naletu ludila on kaže sledeće:

"Pa dobro, ono mogu ja sad tebi da pričam neke bajke, kako je sve divno i fino, ali ja to ne mogu. Razumeš? Vidiš, mene prošla devojka kad je iznervirala, ja sam njoj odmah zalepio šamarčinu. To je potpuno ok, jer ona nije normalna!"

Reče čovek i ostade živ, drugarica se brže bolje spakovala i pobegla. E sad posle uvoda, da nastavim. Taj isti tip piše meni poruku...Evo šta sam dobila!

foto: Printscreen
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.