Novi internet meme: Bahato "štipkanje" telefona! (VIDEO)

GLUPOST JE U MODI

Novi internet meme: Bahato "štipkanje" telefona! (VIDEO)

Najnoviji trend kolektivnog oponašanja i fotografisanja, poput zaraze počeo je da se širi internetom
Objavljeno: 15:01h

"Extreme phone pinching" ili u prevodu: štipkanje telefona u ekstremnim situacijima, postao je najnoviji trend dokoličarske, "faca dole" (pogledajte dole) generacije.

Postupak "štipkanja" podrazumeva da se nalazite u nekoj opasnoj, jelte "ekstremnoj" situaciji i da svoj telefon držite tako kao da ćete ga ispustiti, slomiti ili baciti. Naravno, potrebno je da se slikate, "inače se nije ni desilo".

Prema tome, evo šta treba da uradite, ukoliko ste dokoni: kažiprstom i palcem štipnite vaš telefon i stavite ga, recimo, da visi sa prozora. Ispao vam je? Žalimo slučaj. Predstavljamo vam: Idiotizam za početnike! Šta treba da uradite s telefonom? Pojasnimo: Bacite ga u talase! Ispustite ga u kanalizaciju! Stavite ga kroz rupu u liftu! Neka visi sa prozora... Ili još bolje, sa mosta! Neka vas motiviše da ne popuštate u teretani. Ako krenete da paničite... Raskrstite s vašim telefonom. Jer, ipak ste samo iritantni idiot. Pobednika smo čuvali za kraj... Zaslužio je. A zašto "faca dole"? Pa, retko ko drži telefon iznad glave, zar ne? (Espreso.co.rs / 24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.