Koji tip i oblik bradavica sme da se vidi na Instagram fotkama? (FOTO)

CENZURA ILI NE?

Koji tip i oblik bradavica sme da se vidi na Instagram fotkama? (FOTO)

Glavni direktor Instagrama Kevin Sistrom, objasnio je koja su pravila za nage fotografije na ovoj društvenoj mreži
Objavljeno: 15:48h

Instagram ima mnogo pravila, a direktor Kevin Sistrom nas je još jednom podsetio, a neke tek uputio, u pravilnik ove društvene mreže. U prošlosti je ova društvena mreža napadana zbog prvilnika oko pokazivanja bradavica, a i ovog puta je to bila glavna tema. Naime, Instagram ne dozvoljava pokazivanje nagih fotografija, a razlog tome je kako navode, što prema pravilima Apple App Store sve aplikacije koje sadrže golotinju moraju imati rang 17+ po uzrastu.

Foto: Printscreen/Instagram

Instagram ipak želi da održi svoju široku pokrivenost korsnicima, što znači da žele da zadrže 12+ rang po uzrastu, a to znači da će se svi sadržaji golotinje brisati. Ipak, i dalje su ih kritikovali jer su slike žena koje su preterano seksualne dozvoljene, jer su im bradavice pokrivene, dok su umetničke fotografije nagih žena zabranjene. Povodom ovoga, direktor Kevin Sistorm, rekao je - da su oni svesni da će postojati trenuci u kojima će ljudi želeti da objave svoje nage fotografije koje su umetničke i kreativne prirode, ali iz više različitih razloga Instagaram ne dozvoljava nage fotografije.

Foto: Printscreen/Instagram

Dodao je da se ova pravila odnose na sve fotografije i video zapise, koji sadže scene eskplicitnog seksa, genitalije ili zadnjice slikane izbliza. Ipak, ponovio je da se ovo ne odnosi na fotografije žena koje doje decu ili nakon masektomije. (Espreso.co.rs / Izvor: Independent)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.