Vrhunski dizajn i pogodnosti HuaweiP60 Pro telefona
Huawei, Foto: Tamara Trajković

sjajan uređaj

Vrhunski dizajn i pogodnosti HuaweiP60 Pro telefona

Sigurni smo da će dizajn ovog telefona osvojiti srce svakog korisnika.

Objavljeno: 10:12h

Ako pomno pratite svet tehnologije sigurno ste upoznati sa Huawei P serijom telefona koja se pokazala kao odlična prethodnih godina. Pored prepoznatljivog izgleda, pomenuta serija je specifična po svojoj kameri koja je svakome omogućila da se oseti poput profesionalnog fotografa.

Ljubitelje inovacija posebno će obradovati vest da je Huawei "lansirao" novi uređaj koji prevazilazi sva očekivanja... Predstavljamo vam Huawei P60 Pro koji je savršen spoj umetnosti i tehnologije.

Testirali smo sve pogodnosti Huawei P60 Pro telefona i moramo priznati da smo oduševljeni svakim segmentom ovog uređaja. Od spoljašnjih detalja do njegovog načina rada.

Vrhunska elegancija

Nakon serije Huawei P50 telefona, vreme je da vam predstavimo i novi Huawei P60 Pro koji je savršen spoj umetnosti, lepote i tehnologije. Kao što možete primetiti, po spoljašnjem izgledu se razlikuje od ostalih modela, čime smo posebno bili oduševljeni.

Fina bela kristalna boja i sjaj sa zadnje strane uređaja, čine ovaj telefon elegantnim i otmenim.

1 / 4 Foto: Huawei

Pogodnosti čuvene AppGallery prodavnice

Da nije AppGallery aplikacije ovog pametnog Huawei telefona, ne bismo mogli da dođemo ni do ostalih. Odmah nakon što je otvorite, prikazaće vam se sve popularne aplikacije kao izdvojene. Kada pritisnete install prve željene Google aplikacije, uz skidanje nje skinuće se i Gbox, aplikacija treće strane koja je tu da omogući lako i neometano skidanje svih Google aplikacija sa AppGallery prodavnice. Spada u top tri aplikacije na globalnom tržištu i nudi ogromnu ponudu aplikacija u više od 170 zemalja i regiona.

Huawei
foto: Espreso

Posle toga će se sve ostale aplikacije skidati u sekundi, samo jednim klikom, bez dodatnog skidanja Gbox-a. Kada budete želeli da skinete još neku aplikaciju i pristupite svom Google nalogu, kao i na svim ostalim pametnim telefonima, potrebno je da unesete podatke za svoj Google nalog, nakon čega ćete moći jednostavno da ga koristite.

Huawei
foto: Tamara Trajković

Sve aplikacije na AppGallery testirao je Huawei i mogu se slobodno i bezbedno koristiti. AppGallery pruža sistem bezbednosti i zaštite celog ciklusa, koji uključuje verifikaciju pravog imena programera, proces pregleda u četiri koraka, kao i zaštitu za preuzimanje i instalaciju. Na ovaj način, AppGallery postaje pravi "one-stop-shop" iz kojeg korisnici mogu preuzeti sve željene aplikacije sa jednog mesta. Zbog ove funkcionalnosti, softverske prepreke u korišćenju Google aplikacija, koje su zabrinjavale Huawei korisnike, sada su izostale, a korisničko iskustvo je unapređeno na najviši nivo.

Kamera i njene moći

Dizajn kamere koji je nazvan "Eye of Light" postavlja nove estetske standarde. Glavna kamera je postavljena u centar modula sočiva doku su super telefoto širokougaona sočiva raspoređena sa gornje i donje strane glavne kamere. Uz prozirni sloj na gornjoj strani, stvorena je iluzija tankog uređaja, što omogućava Ultra Lighting glavnoj kameri da zablista kao upečatljivi vizuelni detalj. Ova značajna unapređenja obezbeđuju snimanje lepih živopisnih fotografija čak i kada je osvetljenje u prostoji ili napolju slabije, pri čemu su svi detalji odlično vidljivi i u mraku.

Fotografija koju je napravio HuaweiP60 Pro
foto: Espreso

Kamera poseduje i ultra-visoki dinamički opseg u situacijama koje se odlikuju visokim stepenom kontrasta svetlosti, kao što su izlazak i zalazak sunca, zora i sumrak. Moramo priznati da smo uočili da dizajn kamere pomalo podseća na stare fotoaparate iz osamdesetih.

OVDE možete pogledati još fotografija koje je napravio Huawei novi moćni uređaj

Huawei
foto: Tamara Trajković

CENA I DOSTUPNOST

Huawei P60 Pro dostupan je u Srbiji od 22. maja u prodavnicama provajdera A1, MTS i Yettel, kao i u slobodnoj prodaji.

Cena Huawei P60 Pro - 149,999 RSD.

Ukoliko želite još informacija o ovom sjajnom uređaju, možete pročitati naš prethidni tekst OVDE.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.