DRAGA SAVETA POMAGAJ! Nije mi lako zbog njega, neće ni da me pogleda!
Foto: Ilustracija/ Emilija Jovanovic

DRAGA SAVETA

DRAGA SAVETA POMAGAJ! Nije mi lako zbog njega, neće ni da me pogleda!

Draga Saveta je tu zbog vas

Objavljeno:

Draga Saveta,

Očajna sam, ne mogu da ga zavedem pa Bog. Neće da izađe sa mnom ni na piće. Već neko vreme ga zavodim pišući mu poruke na instagram. Kačim razne provokativne slike ne bi li video, kako dobro izgledam, a on ništa. Pre nego što sam počela da mu pišem, čula sam da se raspituje on za mene. Pitao kod mojih prijateljica i poznanika.I ja sam pomislila da je zainteresovan za mene. A, eto sada ispada da je njega ganjam, a on nema vremena, kao radi puno. Umorila sam se od jurnjave, a baš mi se dopao. Pomozi mi kako da ga navedem da izađemo.

Marijana 20

Draga moja Marijana,

Mislim da kao dama treba njemu da prepustiš da te pozove. Možda je tvoja navalentnost ga upravo odbila. Muškarci ne vole kada ih žene proganjaju, to ih čini nesigurnim. Dozvoli mu da pokaže inicijativu i tu zainteresovanost kao što i sama kažeš da se raspitivao. Nešto ga je privuklo kod tebe, ali možda zaista ne može trenutni da uskladi obaveze sa vašim susretom. Budi strpljiva i polako, možda se sve promeni u trenutku. Nije to ništa strašno, samo ti budi dama i prepusti njemu da ti pokaže kakav je zaista.

Tvoja Draga Saveta

Poštovani čitaoci, šaljite nam svoje emotivne probleme i ljubavne nedoumice na e-mail adresu dragasaveta@espreso.co.rs. Na svako vaše pitanje odgovoriće vam vaša Saveta, najbolje što zna i ume.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.